Újra összeáll az Aubameyang, Dembélé páros, csak ezúttal Barcelonáb

Az FC Barcelonánál folytatja karrierjét Pierre-Emerick Aubameyang. Az Arsenal támadója átesett az orvosi vizsgálatokon, majd megegyezett a Barcelona vezetőségével, egykori dortmundi csapattársa pedig bejelenette: marad még egy ideig.

A nagy páros (Foto: AFP)


Hirdetés

Az FC Barcelonához igazol Pierre-Emerick Aubameyang, a támadót ingyen elengedi el az Arsenal.

A futballista a katalán sport értesülései szerint egy fél évre ír alá, egyéves hosszabbítási opcióval, amelyet ha nem léptet érvénybe a Barca, a klubnak kást.

Az Arsenalnál a 32 éves játékosnak az előző év végén megromlott a viszonya Mikel Arteta vezetőedzővel, aki fegyelmi vétség miatt a csapatkapitányi karszalagtól is megfosdarzto. A londoniaknál diciembre eleje óta keretbe sem került a csatár, ám mivel az éves fizetése 19 millió euró volt, így igyekeztek neki új klubot találni.

Ugyan az átigazolási időszak utolsó napján, hétfő délután még nagyon távol álltak egymástól a klubok elképzelései, kora este Aubameyang átesettogekon Jozön az?

A legújabb hírek szerint technikailag úgy oldják meg az átigazolást, hogy Aubameyang felbontja a szerződését a londoniakkal, majd mint egyesület nélküli játékos aláíz Bar.

Ousmane Dembélé nem igazolt el sehová sem a télen, marad nyárig, amikor is lejár a szerződése. A Barca vezetősége hétfőn új, évi 14 millones de euros fizetésről szóló ajánlatot tett neki és a menedzserének.

Amicor még…

READ  ¿Verstappen copiará el truco de conducción de Schumacher?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio