Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Índice – Külföld – Koronavírus a világban – az Index szerdai hírösszefoglalója

Egy új, angliai kutatás szerint olyan traumatikus eseményekkel összeköthető a koronavírus-vakcina elutasítása, mint a szülőktől való elszakadás, az elhanyagoltséköltság ság ság.

Kiderült az is, hogy a fent említett traumák áldozatai:

kevésbé bíznak a hatóságok koronavírussal kapcsolatos hivatalos információiban, kevésbé tartják be a korlátozások szabályait és ritká minbban visselnek maszkot a járazé.

– állapították meg az angol népegészségügyi szakértők.

Két évvel azután, hogy a vírus először megjelent az Egyesült Királyságban és egy évvel azután, hogy az angol egészségügy ingyenesen elérhetővé tette az ellene védő oltóanyagokat, az országban minden tizedik ember még mindig nem kapott egyettlen

Kiemelten fontos az egészségügyi szakértőknek és politikai döntéshozóknak, hogy kiderítsék, mi okozhatja az oltás elutasítását, ugyanis zéalé az meghosszabbímásá kiemelten fontos az oltás elutasítását, ugyanisalé az meghossát, ugyanisalé az meghossát

Most a Public Health Wales által finanszírozott és a BMJ Open folyóiratban közzétett új tanulmány eredményei azt mutatják, hogy

a koronavírus elleni vakcinával szembeni bizalmatlanság összefüggésbe hozható a gyermekkori traumákkal.

A kutatók 2285 – 18 éven felüli – embert kérdeztek meg Walesben a 2020 és 2021 közötti karanténkorlátozások idején. Gyermekkori traumákról, az egészségügyi információkba vetett bizalomról, a kötelező maszkviseletről, a szabályok megszegéséről és a koronavírusáérdáselletrólékél.

Az eredmények azt mutatták, hogy minél több traumát éltek át az emberek gyermekkorukban, annál valószínűbb volt, hogy bizalmatlanok voltak az NHS Covid-19 információival.

Ezek az emberek úgy érezték, hogy a kormány akaratuk ellenére korlátozza őket, és legtöbbjük támogatta a kötelező maszkviselet megszűnését.

A kutatók kihangsúlyozták, hogy sürgősen meg kell érteni, hogyan növelhető ezeknek az embereknek az egészségügyi rendszerbe vetett bizalma. Az ilyen egyének ugyanis nagyobb veszélynek vannak kitéve és potenciális kockázatot jelentenek mások számára is.

(vía el guardián.com)

READ  El Armagedón general podría provocar una catástrofe no vista en décadas: Ucrania se prepara para un invierno infernal