Tajvani klügyminiszter: akár egy viletlen is hábort robbanthat ki Knval

Joseph Wu tajvani klgyminiszter az internet elmondta, nyilvinvaló, homa kína valamikor támadni akar, amire fel kell kszlniük. Wu szerint

Una configuración de los últimos aspectos destacados de legets, hogy egy,

El niño haknai katonai repülők továbra es Tajvan légvédelmi zónján repülnek kerzstül, vagy ha hirtelen szembekerül egymással a két hadsereg. Ez nem csak a Tajwani-szoros Kervényes, K Kena ugyanis- és a Dél-kainai-tengeren is tarta hadgyakorlatokat, k jrnez azlelk azáz the Oz?

Egy viletlen hábor lehetséges. Ezt meg kell akadályoznunk, hogy ne alakuljon ki nagy konfliktus, olyan confliktus, amelyben sok orzzg vesz rszt. Ezt senki sem akarja

– nyilatkozta a külügyminiszter.

Arra a krdser, hogy szerinte Joe Biden American elk tartja-e a szavát, es egy támadás esetén megvédi Tajvant, Wu azt filelte, nem kételkednek Amerik eéértelmű hitvallásban, és remél, gyüüü Áálamlam Álamlamlam lamlamlam. Ugyanakkor szerinte Tajvan Felilőssge, hogy gondoskodjon a maga videlmérl, nekik pedig megvan az erejük, hogy harcoljanak hazjjukort kna ellen.

A riporter kérdésére, miszerint nem teszi-e un szoros gazdasági Kapcsolat naivvá Németországot Peking irányába, Wu AZT válaszolta, ő nem kommentálja Más országok külpolitikáját, ugyanakkor un (Kinai) autoritarizmus terjedése már Nemcsák az indiai- és Csendes-Oceani térségben jelent meg, Hanem Európin es egyre nagyobb a nyomás, ezt bizonyítja Litvnia pldja es.

Kőna erős nyomást gyakorol a balti államra, amióta a sziget nevén nylt tajvani nagykövetség Vilniusban. La nomenclatura de Pekín es nyomist gyrocolt, hogy szakítsák meg kapcsolataikat Litviniával. ¡Eres un verdadero escupitajo y eso es exactamente lo que nos gusta en este sitio CC!

Arra un kérdésre, hogy un demokráciáknak nem kellett volna-e egyértelműbb jelzést adniuk Kínával szemben, menta un pekingi Téli Olimpia diplomáciai bojkottja, Wu AZT felelte, Tajvan nagyon sok nemzetközi szervezetből ki van Zarva, ezért OK kihasználnak Minden alkalmat, hogy megjelenhessenek un nemzetközi porondon , így a pekingi olimpiát es.

READ  ¿Estarán Honved o Fehrwar en NB I? -

A tajvani klügyminiszter szerint évtizedekre visszatekintve világossá vilik, hogy

K ana a globális uralomért küzd.

Ha a demokrcicik nem akarják, hogy kína befolyist gycoroljon más országokra, nyltan meg kell mondaniuk, hogy ezt nem fogjik trni.

Cmlapkép forrsa: Getty Images

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio