Újabb fontos részletet erősített meg egy szivárgás a Samsung Galaxy S22 Ultráról

Az idei csúcstelefon minden tekintetben a Note-széria utódja lesz majd.

Hónapokig tartó találgatást követően néhány napja végre bizonyossá válthogy a Samsung stílusos módon February 22-re időzítette legújabb mobilos zászlóshajói, a Galaxy S22-modellcsalád bemutatóját.

Az S22, az S22+ és az S22 Ultra leleplezéséig tehát már csak három hetet kell várnunk, a szivárgások azonban olyannyira megszaporodtak, hogy addigra talán nem is inform marad ismerlen. Ezúttal a trió legdrágább tagjáról, az S22 Ultráról került nyilvánosságra néhány hivatalos promó, melyek megerősítik, hogy a tavalyi pletykákkal összhangban valóban ez lesz a 2020-as kiadással elbúcsúztatott note-széria szelemi utódja.

Un szivárogtató közismert, Evan Blass egyenesen un Samsung Olasz weboldaláról bányászta ki un reklámanyagokat, melyek mindegyikén Ott VirIT un készülékhez tartozó lápiz, un HDR 10+ kijelző promóján pedig még AZT es kiszúrhatjuk, hogy un peaje Digitalis az S22 Ultra bal alsó sarkába csúsztatható, pontosan úgy, ahogy una nota-nál es volt.

Ehhez jön még, hogy az AMOLED megjelenítő állítólag a Note 20 6,7 hüvelykes paneljénél is nagyobb, 6,8 hüvelykes lesz, így azok a Note-rajongók, akik tavaly, teletak hopné vnyadék

Ha hihetünk a szóbeszédnek, a Galaxy S22 Ultra európai verziója a Samsung Exynos 2200-as chippel érkezik, melyben már ott labul az GPU AMD-alapú Xclipse es. Memóriából tárhelytől függően 12/8/16 GB-ot kapunk, az elsődleges kamera pedig még mindig nem a 200 megapixels ISOCELL HP1-szenzort fogja használni, hanem a koreaiak jól ismert 108 megapixels megoldását, kiegészülve por ejemplo 12 MP-es ultraszéles, por ejemplo 10 MP-es telefotó és por ejemplo 10 MP-es optikai telefotó lencsével.

A napokban kiszivároghatott az S22-modelcsalád árazása es, s ha pontosak a forrás értesülései, akkor az S22 Ultráért 1249 (128 GB), 1349 (256 GB) vagy 1449 (512 GB) eurót kell majd fizetni.

READ  Prueba final de línea de cinta de sistemas teatrales - Chimpiphone cheatrhytmic chimpiphone - revisión/prueba

Komoliyabban érdekel az TI? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio