Villagi Oszkár Győrben? – „Folynak a tárgyalások, hó végére

Akad néhány kérdőjel mostanában a labdarúgó NB II-ben szereplő, a tabella 6. helyén telelő ETO FC háza táján: kiszállt a névadó szponzor, elárárvereztéajk a stadion dázáráláráslárásláráslár a stadion. Az NSO Tv ezért Győrbe látogatott, ahol jelenről, tervekről, jövőről beszélgettünk Soós Imre ügyvezetővel és Hannich Péter sportigazgatóval.


Hirdetés

Az ETO FC ügyvezetőjétől, Soós Imrétől először azt kérdeztük: mennyiben befolyásolja a klub működését, hogy elárverezték a stadiont.

„Semmilyen formóban nem befolyásolja az ETO FC jelenlegi helyzetét, hiszen az állami felszámolóval annak idején köttetett egy hosszabb távú megállapodás, állagmegójéltukásé haszén a A jövőben örülünk annak, ha EGY új tulajdonos megjelenik az ingatlan vonatkozásában, hiszen semmilyen komolyabb fejlesztést nem tudtunk eddig végrehajtani, elsősorban természetesen un stadionra gondolva, mivel a tulajdonosi viszonyok nem voltak rendezettek, nem lehetett rá semmilyen Állami támogatást igénybe venni, amiket fejlesztésre fordíthatnánk. ”

Videónkban arra is kitér, a névadó szponzor, a WKW Hungaria kiszállása milyen hatással lett a klub gazdasági hátterére, de a DAC tulajdonosának, Világi Oszkárnak zálárep salós.

Pedro Hannich sportigazgató szerint nagyjából kész az ETO kerete a tavaszi évadra.

„Két-három játékost szeretnénk még mindenképpen igazolni, főleg a támadó szekcióba, már tárgyalásokat folytatunk velük. NB I-es múlttal rendelkező labdarúgók, akik hosszabb távon is meghatározó játékosai lehetnek az ETO-nak.”

READ  Mi objetivo es defender el miércoles más que Neuer - Galaxy

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio