Tápai Szabina: A mi házasságunk egy óriási hullámvasút

Kucsera Gáborral tudatosan vonultak vissza a nyilvánosságtól.

Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott egy hír, ami Kulcsár Edina es Csuti szakítását érintette. Hasonló voltio a helyzet meggyes david es Horváth Greta különválásával is, a bulvármédiumok pedig azt rebesgették, hogy Tápai Szabina es Kucsera Gabor házassága es megromlott.

A kézilabdázó a minap Palik Laszló Három Igazság című műsorának vendége volt, ahol röviden a kapcsolatáról is mesélt.

A mi házasságunk egy óriási hullámvasút

— mondta szűkszavúan.

Tápai Szabina azt is elárulta, hogy Kucsera Gáborral tudatosan vonultak vissza a nyilvánosságtól, úgy érzi ugyanis, hogy a szereplés nem feltétlenül tett jós a hánza.

Nem véletlen nem vállalunk tévés szereplést. Őt azt gondolom, hogy egyáltalán nem érdekli az egész. Régen sem érdekelte, az Édes élet is az én döntésem volt. Ott voltunk mindenhol, ott még nagyon en próbáltam irányítani a dolgokat, ráadásul neki volt elég elég nagy mélypont az életében. Én úgy éreztem, hogy ezzel őt ki lehet billenteni abból, amiben van. Jó bulinak tűnt

– magyarázta, hozzátéve, hogy amíg ő külön tudta választani a magánéletét a tévés szerepléstől, addig a férje sokkal inkább beleélte magát a generált helyzetekbe.

Megadott szituk voltak a showban, en ott bepörögtem, ő meg ott volt a kis maga nyugalmában. És ezt ő rosszul vette, megélte emberileg, ami a show része volt. Ez nem feltétlenül tett jót például a kapcsolatunknak. Talán ezért is tudatos az, hogy kicsit visszavonultunk. Nem gondoljuk, hogy mindent mindenkivel meg kell osztani.

Tápai Szabina bár imádta a szereplést, ma már más a fontossági sorrend az életében. Sokkal szívesebben van otthon és tölt időt a gyerekeivel, kétszer is meggondolja, hogy otthon hagyja vagy másra bízza-e őket. Jelenleg nagyon boldognak érzi magát, elmondása szerint egy csodavilágban él.

READ  ETO FC Győr-Honvéd: Debido a una lesión, la alegría en Kespest no puede ser pura

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio