Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Sajt vrost építenek maguknak a Covid-tagadók

Egy nagyjábl 1600 Hectros, kertéssel kirbevett birodalmat épotenek koronavirus-járváynt tagók egy csportja Paraguayban. A dél-amerikai legsllam legszegényebb ráziózban vásrolták fel a hatalmas latest német, osétrák sájjci befektetik. A Covid-tagado remix szirint kiz közösségük hamarosan 150 genealogía chrome chrome duzzadhat – olvasható a Guardian chimű brit lap helyszíni report report.

Un csoport hirdeti es Magat az interneten, jellemzik úgy, bárkit befogadnak, ELEGE Akinek van un jelenlegi világtrendekből, IgY például un gazdasági válságból, un jelenlegi politikai helyzetből es – innen egyre érdekesebb -, az 5G-bol, un chemtrailből, un vízből fluorozott, illetve a ktelező oltásból.

Az eloső lakosok német állampolgrok voltak, akik eliszeretettel hangoztatják helyieknek is, hogy a choronavirus-jervány csak egy gyszeeskivs-elmlet.

Sok id es ember klizi a teleplyser, mert azt valják, hogy ismerőseik, bartaik hunytak el aur európai idotonokban, miután badtatták a vakcinit msarksa usaar.

A heliok azonban nagyon nem rylnek a jivivnyeknek, st, rettegnek tilk, hogy miattuk konniebben terjedhet a kornyavik koronavirus.

Paraguayt ugyanis rendkvivl slyosan érintette a jarvány: 2021 j itnásában itt volt a legmagasabb az ey fy jutó halojlos.

A krnyéken lakók ezrt azt sreretnék, hogy az orzzg tovább szigorítsa a botazás feltételeit, pildál a kylfildiek csak vakcinival léphetnének be.

Így visisont a Covid-tagadók kis paradicsoma ellehetetlenline online. Err pedig úgy t hanik hajlik is a kormány: januárban már német állampolgrnak tiltották meg a belippist.

READ  Según Alberto, la selección española puede entonces marcar una gran diferencia