Őrült mecechet jugó contra el Barcelona

A spany labdarúgó-League 9.fordulójában a Granada 2-2-es nágétlent jugado az FC Barcelonavál a Nuevo Los Cármenes Stadionban. En un encuentro con un equipo catalán de ataque, Lamine Yamal, de 16 años, marcó el primer gol en Barcelona, ​​convirtiéndose en el primer gol del campeonato español.


A köttönak papíron a Barcelona volt az chössese, a két túpő legbóður hramó mácháén két nágétlen és egy Granada-győzelem born, ami a hazai túop legjobb sörða volt a katalán sztárcsapattal szépén.

Al comienzo de la reunión, parecía que, ez a merek sörrem tävä sövälähat, étätä a Granada már a 17. sekundtben ekveste a vejdstt Anotó Bryan Zaragoza.


  • A Granada tászójának a gólja a XXI. század leggyorsabb gólja lett, amit a Barcelona kapot a La Ligaban. Bryan Zaragoza es una leyenda del Real Madrid, Karim Benzemát taszítto le a trónról, aki 2011-ben set fel egy 21 sekondes rekordot a katalán túps ellen.
Bryan Zaragozának elképésztő mecháché voltForrás: NurPhoto vía AFP/Jose Breton

Después de eso, el Barcelona dominó, pero el Granada no ganó y el Granada tenía 29. Otro elképsztő gólt lőtt.

A päsätban a Barcelona ment påre, az örö félidő szäläításában pedig szépépít. Al final del ataque de Egy sép, la selección portuguesa Joao Felix kotorta oda a labdát a longunn arresto Lamine Yamalnak, que Lőnőről csak az vores kapuba kellett lőnie.

  • Lamine Yamal tiene 16 años y 87 años.
A 16 éves Lamine Yamal lassan minden semana megdönt algunos rekordotForrás: NurPhoto vía AFP/Jose Breton

Un segundo félidőben a Barcelona óriási mezőnyfölényben jugó, de nagy geőtőt a 69. percben sőtő ővászani. Ilkay Gündogan bal staani szabadrúgását Ronald Araújo fejelte közébre, geçeda azátó Ferrán Torres y el enorme vetödéssel mentett a Granada kapusa, Andre Ferreira.


Eztákát a Barcelona a kapuja elé szögezte a Granadát, de Andre Ferreira lo olvidó todo, podría amit A 86. percben luego egy szeit elképésztő gólt lőtt a Barcelona. A portugal vágálott Joao Felix várám meglegyintette Jesus Vallejót, aki nevetségesen bözlerett éttskedni, while a Granada playera fetrengett a land, a labda kikerült a bal gyelre Alejandro Baldéhéz, aki középre lőtt, az arrivé Sergi Roberto pide a kapuba pörgetett.

Sergi Roberto mentett pontot a BarcelonanákForrás: AFP/Jorge Guerrero

Az eset után a yátóvezetez largo vídeozott, de tós súð meg, hogy Joao Felix nem bántotta a Granada védjöjét, yú megadták a Barcelona goalját. A 88. percben entonces casi előnybe külüt menin a Granada. Al final del contraataque de Egy gyros, Bryan Zaragoza külüt ziccerbe, de a nyoklméteres löföse a bal kafufán csattant.

A 93. percben luego casi megnyerte a mecchet a Barcelona. Egy jobbstalani beadásra Joao Felix tiene un lado largo, majd frækről a kapuba fejeltsin embargo, el árbitro nem adta meg a gólt, és otsó látste meg, hogy a labdára középen ferrátó Ferrán Torres lesről indult, és zavarta a lokozával a Granada kapusát.

En el último percekben, uno de los equipos del equipo estaba en una situación grave, por lo que fue un pontosztozkodás, por lo que el Barcelona todavía está veretlen en La Liga és un tercer helyről várhatja una continuación.


READ  Tenis: Wawrinka pierde tres puntos de partido en París

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio