Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Magint a Google Stadia halálhírét keltik

Száznál es több újdonság válhat idén elérhetővé a játékfuttató szolgáltatásban.

A Business Insider beszámolójának köszönhetően ismet felröppent un Google Estadios Halala körüli pletyka, un kiadvány forrásai szerint un játékok felhőben való futtatására kitalált szolgáltatás üzleti teljesítménye tavaly es óriási csalódást okozott, IgY az egész projektet lefokozták un CEGEN Belul.

Google StadiaForras: Google

A források szerint a Stadia leállítása egyelőre nincs terítéken, de a projektbe fektetett erőfeszítések már csak 20 százaléka megy a fogyasztói változatrezátánaksésésés. Helyette az illetékesek corriente Neven üzleti ügyfeleknek próbálják eladni fehér címkés szolgáltatásként, hogy Azok un MAGUK elképzelései alapján tehessék vele böngészőből elérhetővé un játékaikat, azaz mások által bérelhető Műszaki háttérként hasznosítanák Újra.

A kiadvány szerint ennek első gyümölcsei már elérhetőek, a Peloton szobabicikliken játszható Lanebreak a Google Streamet használja, az AT&T szolgáltató pedig ennek szobabicikliken játszható Lanebreak a Google Streamet használja, az AT&T szolgáltató A Google jelenleg többek közt un vale de Bungie és a Capcommal es tárgyal a felhasználási lehetőségeiről.

Un Google Estadios fogyasztói piacon való sikertelenségének jó néhány összetevője furgoneta, de una mente legfontosabb Kožul Talán az iránta tanúsított puszta bizalmatlanság: un gamerek nem kívánnak teljes Áron játékokat vásárolni EGY olyan szolgáltatásban, amelynek un hosszabb távú túléléséről nincsenek meggyőződve.

Ez viszont ördögi kört indít, a félelmek miatt nem is válhat sikeressé a termék.

Ilyen szempontból messze jobb a Microsoft rivális felhős játékfuttató szolgáltatásának üzleti modellje, az xCloud esetében a gamerek fix havidíjért szabadon játszhatnak játáváőlat.

Business Insider

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, idea de kattintson!

READ  En un vídeo filtrado, un móvil de Samsung con pantalla plegable