Neil Young egykori zenésztársai mellett Trump unokahúga sem kér továbbá a streamcsatornából.

Miután Neil Young es Joni Mitchell bojkottálni kezdték a Spotifyt, amiért a streamóriás továbbra is felületet biztosít Joe Rogan podcastjének, egyre többen csatlakoznak a kezdemékhözés. A kifogásolt műsorral a többségnek az a baja, hogy álláspontjuk szerint félretájékoztat a Covidról, de van már olyan tiltakozó is, aki Rogannek a rasszokkal kapcsédátátós a tornüs Hora revista cikkéből.

Young és Mitchell után visszavonta a Spotifyról a zenéit Bruce Springsteen zenésztársa, a szólóelőadóként is jegyzett Nils Lofgren, de nem készít több podcastot a csatornánára Brenín. India Arie énekesnő is a tiltakozók között található, ugyanakkor ő Rogannek nem a Covid interjúit kifogásolta, hanem a rasszokkal kapcsolatos szóhasználatát.

Közös nyilatkozatban jelentette be David Crosby, Stephen Stills és Graham Nash is, hogy csatlakozva egykori zenésztársukhoz, Neil Younghoz (akivel annak idején Crosby, Stills, Nash & Young néz néz a lapókáarté) szóló munkásságukat a Spotify felületéről.

Levette a podcastjét a csatornáról „A rossz feminista” szerzőjeként megismert Roxane Gay is, ahogyan hasonló lépésre szánta el magát Mary Trump is, az egykori elnök unokahúga.
HVG

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!Neil Young osszes zenéjét törli a kínálatából a Spotify, mert fontosabb nekik egy oltásszkeptikus podcast


hvg.huÉlet+Stilus

A zenész kikötötte, hogy nem akar egy platform on szerepelni Joe Rogannel, akinek a műsorában néha járványügyi félretájékoztatás is becsúszik. Viszont iszonyatosan sokan hallgatják.Joe Rogan elnézést kért a Spotifytól, de továbbra is lesznek megosztó vendégek a műsorában


hvg.hutecnología

A streamóriás megígérte, hogy tartalomajánlásokkal él majd a Covid-témájú podcastok esetén.