Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Totalcar – Magazin – Megér 15 millones para comprar un Lada Niva Monster?

A Lada Niva egy 45 éve gyártott mohikán, valószínűleg pont emiatt annyira népszerű – az olvasottság alapján legalábbis nagyon szeretitek a gyári csúcsváltozatot, a Brontót. Ha azonban a Bronto képességei nem lennének elegek vagy az ára lenne túl alacsony (994 ezer rubel, ~4 milló forint), a Zubr nevű német cég segít: 44 ezer euróért (~15,6 millió forint) kínálják a Niva Monstert.

Az autó ára közelíti a gyári offroaderekét, az új Jeep Wrangler es un vado bronco mozog ezen a szinten, az autó motorizáltsága azonban kissé hervasztó: az eredeti 1.7-es benzinmotor érintetlen, 82 lóerejét a gyári ötös kézi váltón kúldi a nédigyz pezéjás kerösé. Un tajgán készült videók alapján mondjuk nem es kell bántani rajta semmit.

Cserébe a Monster külleme teljesen meggyőző, egyedi első és hátsó lökhárítókat kapott, amik még tovább növelik a terepszögeket, a hűtőrács és a benne foglalt lámpák is. Oldalt a fellépők nem dísznek vannak, mivel az autó hasmagassága 150 mm-rel lett nagyobb a standard Niváénál, összesen 235 mm (összehasonlításképp, a világbíró Land Cruiser maivel cent alig Toyota ké). Ez főleg az egyedi felfüggesztésnek és a Hankook Dynapro M/T gumiknak köszönhető. A terepezés miatt védőlemezeket is kapott a Monster, a tetőig kivezetett légbeömlő snorkel alapkövetelmény, a Raptortól származó speciális festék pedig állja a karcolásokat ésó tó.

A beltér a bőrözésen kívül nem igazán nyújt pluszt, de egy Niva esetén talán már az ülésfűtés, a klíma, az USB-s audio és a pohártartó es luxus, sőt, talán ellent es mond az autó mögötti elveknek. A Monster persze tovább extrázható, tetőcsomagtartó, létra és ledes fényhíd is rendelhető hozzá, a Zubr szerint az autót nagyjából három hónap után tudják leszállítani.

READ  Hay cientos de miles de húngaros en el Millionaire Club, donde puedes conseguir un sueldo de 300.000

Nem annyira Niva, de Lada: