Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei

Év eleji vonatkozó listánkra nem véletlenül került fel a Gran Turismo 7: elődje, a Sport is valósággal beszippantott bennünket, és hallva a pletykákat, miszerint a professzionáversenalnyző kalle tá tá tá .


E hét elején a sajtó munkatársai a kész játékkal még nem találkozhattak, de minden korábbinál több kép- es videoanyagot láthattunk a GT7-ről. Magyarázatot melléjük nem más, mint a játék atyja, az egykori autóversenyző Jamaucsi Kazunori fűzött.Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei

A japán játéktervező elmondta nekünk, hogy 25 évvel ezelőtt mindössze 15 emberrel közösen alkotta meg az első Gran Turismót még PS1-re, most pedig több száz főozik. Negyed évszázad alatt azonban sokat változott a világ, így az autózás is. A fiatalokat, az új évezred szülötteit például már nem annyira érdeklik az autók, mint a náluk idősebb generációkat, ezért a GT7 egyik küldetése, hogyaz meg éloger sek ne.

Az autós kultúra ápolása már a GT Sportban is jelen volt egy virtuális múzeum révén, a GT7-ben azonban szervesebb részét képezi majd a játékmenetnek a visszatekintés. A GT Caféban “étlapokon” gyűjthetjük össze az ikonikus, klasszikus autókat egy-egy küldetés, kihívás jutalmaként. Az étlapok általában valamilyen tematika szerint vannak összeállítva, sok esetben pedig egy-egy jármű tervezője is megszólal és elmondja a kocsi történetét. Ezen a szekción keresztül egyfajta bevezetést kapnak az autós világba azok, akik nem mozognak benne annyira otthonosan.

READ  Los científicos dicen que la sonda InSight de la NASA está capturando el terremoto más grande jamás registrado en Marte

Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 46

A játékosok 34 pálya 97 nyomvonalán közel 400 autóval körözhetnek a megjelenés napján, március 4-én. Mind a pályák, mind az autók nagy része ismerős lesz a GT Sportból, de visszatérnek legendás, a Gran Turismo történelméből korábban ismert kitalált pályák, a valóságbólik pedigton érk. Ezek listáját a későbbiekben folyamatosan bővítik a fejlesztők.

Mi az, ami új lesz?

A már említett Café szekciós újítás szinte eltörpül amellett, hogy mostantól a napszakok, illetve az időjárás is változik a játékban. Az olyan pályákon, ahol a való életben is rendeznek 24 órás versnyeket (Nürburgring, Spa-Francorchamps, Le Mans, Daytona), úgy lehet majd autózni, hogy menet közben változik az égbolt. A fejlesztők az éjszakai ég lemodellezéséhez a NASA csillagászati ​​​​adatait használták fel, így az egyes pályákon azt láthatják a játékosok a képernyők felsnőak asrés.

Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 47

Un GT Sport por ejemplo, hiányossága volt, hogy egyetlen fix időjárása lehetett egy versenynek. Mostantól azonban menet közben is változhat a helyzet: a versenyzők egy kis radaron csekkolhatják, merre mozognak a felhők, melyek már azzal is befolyásolhatják a tapadáúsi viszonyonekat fézékétór a zal is befolyásolhatják a tapadási viszonyonekat Mindez egy olyan pályán, mint a Nürburgring, különösen izgalmasak lesznek: az egyik kanyarban még zuhog az eső, néhány fordulóval később pedig már csak a pocazóelájízév!

A játék másik nagy újítása egy vadiúj mód lesz. A Music Rally-nál nagy szerepet kap majd a zene, melyet általában mindenki lehalkít versenyzés közben, de sokan még a menüben is. A készítők itt épp ezt szeretnék elkerülni ezzel: miközben szól a választott muzsika, egy visszaszámláló jelzi, hány ütem maradt még a zenéből. Ahogy hallgatjuk és autózunk, át kell haladni kapukon, melyek plusz levezethető ütemeket adnak. A rendszer leginkább a régi játéktermi autós játékokra hasonlít, ahol nagyon hasonló módon fogytak a másodpercek.

Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 48Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 49

A fejlesztők kihasználták a PlayStation 5 erőforrásaiban lévő lehetőséget. A kép még realisztikusabb lett, már-már legurulnak az autók a képernyőről, az új haptikus visszajelzésű kontrollerrel játszva pedig olyat tapasztalhatnak a versenymézőkévém da Volt. Az autó vezetése közben kezünk érzi, hol veszít tapadást a kocsi, az egyes felületek (aszfalt, fű, sóder, rázókő) közti különbségek is finomodnak. A legjobb újítás Talán mégis un fékezéshez köthető: az alapbeállítások mellett un bal oldali Ravasz húzása közben ujjunkon érezhetjük, ha blokkol un kerék vagy éppen működésbe LEP az ABS – PPE, menta un valóságban, ráadásul autónként változik majd un fékezési érzet.

READ  Predator: Hunting Grounds prueba suerte en nuevas plataformas

Mi ter vissza?

Habár minimális részben ott is jelen volt, nem sok hangsúly kapott a GT Sportban a tuningolás lehetősége. A GT7-re azonban visszatér: szinte Need For Speedbe illő autóátalakításokra nyílik lehetőség, többek között autószélesítéssel és egyedi karosszériaelemekkel. Simán lehet, hogy egy versenyben egy modellt négyféle külsővel es láthatunk, a fényezési lehetőségekről nem es beszélve.

Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 50Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 51

A tuningolási és beállítási lehetőségek széleskörűsége miatt átalakul az autók teljesítményrendszere is: mindig le kell futtatni egy szimulációt, ozlhatójyanis vémélégé télágyált sélja tnyá m y Es gondoltak azokra, akik szinte teljesen vakok ebben a világban, mindenhez magyarázat es tartozik majd. Az autókat karban es kell tartani: érdemes néha lemosni őket, olajat cserélni bennük, vagy átnézetni a futóművüket.

Mi lesz még?

Csák címszavakban említve azokat az újdonságokat és fejlesztéseket, melyekről nem esett szó: a szokásos licencszerzős és kihívás alapú versenyeken Belul gyorsulási versenyes játékmód, 75 előadó 300 zeneszáma, mesterséges okosabb intelligencia, mely gyorsabb un korábbiaknál, az Emberi időkhöz közelebb Kepes autózni és Kepes komplexebb versenyszituációkat es jól megoldani. Maradnak a nem aszfaltozott pályák es: ezekkel kapcsolatban Jamaucsi elmondta, egy jövőbeli frissítésben az eddigi murvás mellé akár hóval fedett nyomvonalak is jöhetnek. Ahogy a nyitóképen látszik, az eddigiekhez hasonlóan driftelni is lehet majd pontgyűjtéssel egybekötve, lesz osztott képernyős játéklehetőség és marad a Sport tökéltám is skörtöltám is online

Itt vannak a Gran Turismo 7 legújabb részletei 52

Un Gran Turismo 7 március 4-én jelenik mega.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio