Índice – Tech-Tudomány – Budapesten élnek legtovább az öreg Ikarusok, közben jön egy új Alfa, a Volkswagenek pedig magukat vezetik

Egyszerűen nem akarnak kihalni Budapestről az öreg Ikarusok, pedig a legtöbb nagyvárosban már lecserélték ezeket. Mi még kiélezett versenyben vagyunk Kisinyovval. De legalább hamarosan jön egy új Alfa Romeo, mutatunk egy hajmeresztő manővert, és önvezető Volkswagenekről, valamint a leggyakoribb visszahívásokról is szó lesz a Totalcar Híradóban.

Bár kiélezett a verseny a moldáv fővárossal, jó eséllyel Budapestről halnak ki legkésőbb az öreg Ikarusok. Ha viszont csábít, hogy beszerezz egy ilyen buszt otthonra, mindenképpen gondold át alaposan:

Új alapmodellel bővül Hamarosan az Alfa Romeo kínálata. Az olasz gyártó jelenleg csak két típust kínál, a Giuliát és a Stelviót. Az újdonság az utóbbihoz hasonlóan hobbiterepjáró lesz, és a Tonale névre hallgat:

Az autóőrülteknek aligha kell bemutatni Bessenyey Zolit. Kétszeres rali-Európa-bajnok, aki ezer szállal kötődik a motorsporthoz. Most a mi pályánkon küzd a másodpercekkelpor ejemplo, kemény versenygokartot terelget a bóják között:

Némi meglepetésre összefogott két óriás, un Volkswagen és a Bosch: az önvezető rendszerek fejlesztésére összpontosítanak együtt. Ha minden a terveik szerint halad, akár már jövőre megjelenhet a munka gyümölcse a német autógyártó egyes modelljeiben:

Elképesztő bátorság vagy egyszerűen felelőtlenség egy szakadék szélén manőverezve megfordulni autoval? A videó láttán szinte izzad a tenyerünk, de van ám egy kis trükk is, mutatjuk, mi az:

Több százezer autóban fordulhatott elő olyan hiba, amely szélsőséges esetben veszélyes helyzetet idézett volna elő. Ezeknek a kiküszöbölésére valók a visszahívások. Cikkunkben A 2021-es adatokat vizsgáltuk meg, kitérve a leggyakoribb hibákra:

Végül pedig: eladó Michael Schumacher egykori Mercedese. Kilométer alig van benne, és ahhoz képest igazán nem is drága, hogy valaha a Forma–1 történetének egyik legnagyobb alakja vezette:

(Borítókép és címlapkép: Máthé Zoltán / MTI – Egy új Mercedes Citaro autóbusz (középen) indul el a 196-os vonalán az újpalotai végállomásról 2013. máeg.y.

READ  Tecnología: los científicos han creado un modelo embrionario a partir de células madre sin esperma, óvulos ni útero

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio