Egy lakókocsiban él a hajléktalannak tűnő Jason Momoa

Az év elején talán Jason Momoa és Lisa Bonet válásának híre indította ser un nagy szakítási hullámot, amit az utóbbi időben tapasztalhatunk. Egy stablenak tűnő kapcsolat volt közöttük, 2005 óta alkottak egy párt, ezért is döbbent meg az egész világ a hír hallatán.

A házaspár közvetlenül még nem nyilatkozott, próbálják óvni ezzel is magánszférájukat, de egy névtelen forrás elárulta, hogy Momoa karrierje okozta a pár közötti súrlódásokatmely véget vetett a 17 éves kapcsolatnak.

Jason Momoa es Lisa BonetForrás: Getty Images/Frazer Harrison

A szemfüles lesifotósok kamerája elől, azonban nem tudnak elbújni, legutóbb a színészt kapták lencsevégre, amint egyik barátjának Topanga Hills-i telkén- ami Lisa Bonet és gyerekei lakhelyének közelében fekszik – járt-kelt, egyáltalán nemban jó.Szakadt, lyukas lila pólóban, ápolatlan külsővel, szemüvegben fel sem ismerni a szívtiprót, akinek lábai előtt egykor nők milliói hevertek.

Igaz, por ejemplo, 230 millones Ford RV típusú lakókocsiban tengeti a napjait, ami valószínűleg jobb állapotban van, mint a tulajdonosa, ugyanis korábban saját igényei szerint alakítat aut. Egy forrás állítása szerint Momoa nagyon szereti a második otthonát, ha teheti szálloda helyett is ezt a lehetőséget választja, még a 2018-as Aquaman Premierre is eztzel. A színész minden bizonnyal azért döntött így, hogy minél közelebb lehessen családjához – írja a Page Six.

READ  Índice - Cultura - Andrea Rust renace como criadora de peces de colores

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio