Android Go rendszerrel debütált a belépőszintű TCL 305, ami Európában is kapható lesz

Az Alcatel brandet es birtokló TCL vadonatúj belépőszintű okostelefonnal lepte meg az európai piacot, amely a TCL 305 névre hallgat. Ez egy Android Go opera rendszert futtató készülék, MediaTek lapkakészletl a belsejében.

A mobil szürke és kék árnyalatokban kerül majd forgalomba, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely országokban lesz kapható. Azt viszont igen, hogy a vételár 205 euró (~72.700 Ft) körül alakul. Ezért az összegért cserébe MediaTek Helio A22 lapkakészlet, 6,52 hüvelykes HD+ felbontású LCD képernyő, valamint egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor jár, amely támogatestjatja aölt 10

Az operatív memória kapacitása 2 GB, amely mellé 64 GB bővíthető háttértár jár. A szoftver alapvetően Android 11 Go, amelyet a gyártó saját fejlesztésű TCL UI felhasználói felülete egészít ki. Aki fotózni szeretne a TCL 305-tel, használhatja a hátlapra szerelt 13 megapixels elsődleges kamerát, illetve a társául szegődött 2 megapixels makrókamerát, de van itt mézőintégénérés 2 megapixels Az előlapi kamera egy csepp alakú szenzorszigetben foglal helyet, felbontása 5 megapixel. Manapság már nem sűrűn látni ilyet, ezért is érdekes, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátoldalra került.

Forras: GSMArena

Kövesd te es un NapiDroid.hu-ta legfrissebb androidos hírekért!

READ  Venden datos de 700 millones de miembros de LinkedIn

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio