Un kupbl espanol barcelonés es kiesett

Az FC Barcelona az Athletic Bilbao ltpet plyra spanyol Kirly-kupa nyolcaddntjben sa rendes jtkid 2-2-ers utn vgl 3-2 re kikapott egy hossabbtsos meccsen.

Iker Muniain mr a 2. percuben megsersete vezetst az Athletic Bilbanak, miutn remekl tekert Ter Stegen kapujba.

A 20. percben egyenltett a Barcelona, ​​​​egy szp labdatart quet Ferran Torres is bravrosan tekert Agrirezabala kapujba. Un fiatal spanyol, un autobús csapattl del Manchester City, ez gljt szreztete Barcelonban.

Oscar De Marcos jra vezetst szerezhetett volna a bilbanak, de nagy helyzetben a jobb files mell ltt, majd a 28. percben Williams beadsra jtt Muniain, aki nem sokkal fajelt kapu fl. Hrom perccel ksbb Williams es prblkozott, ekkor Ter Stegennek kellett nagyot vdenie.

Mg az flidben jabb glt szerezhetett volna a Bilbao, de Dani Garcia fejest is vdte Ter Stegen.

Yuri Berchiche s Nico kzd a labdrtForrs: AFP / Cesar Manso

A msodik flidre bellt Inaki Williams es, aki majdnem glpasszt adott testvrnek, Nico lvst es vdte Ter Stegen.

A hajrban Inaki Williams badass landlot a lcen, majd Muniain szabadrgsa utn egy visszafejelt labdra Inigo Martinez rkzett, aki belebotlott a labdba s gy sodorta kapuba azt kzvetlen kzelrl.

Az utoles por mg Berenguer es una kapuba alta, de lsrl indulto a perlas pillatban.

Un kiosb peridusoktl de Barcelona tiene el último enfoque integral, mentalidades ezyser sikertl eltallnia hasta en un 90 por ciento.

Amikor mr mindenki a lefjst vrta, a 93. percben Dani Alves ollzta a labdt kzpre Pedri el, aki futtbl a kapuba ltt, ezzel hosszabbtsra mentette meccset.

A hoszabbts els flidejben a sereknt bell ansu Fatit kellett srls miatt vltani, majd Pedri sem brta folytatni a jtkot. Az els 15 perc vgn Jordi Alba kezre pattant egy beads utn a labda, amirt tizenegyest kapott a Bilbao. A labdt Muniain higgadtan ltte a kapuba, gy harmadszor is vezetst szerzett a hazai csapat.

READ  ¡La policía española desmantela una banda especializada en robar a jugadores de fútbol en Madrid!

A hoszabbts msodik flidejben okosan trdelte a jtkot a Bilbao s tartotta labdt a baszk csapat, gy 3-2-es sikerrel a legjob nyolc csapat jutott Marcelino csapata.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio