Satya Nadella: nem fúrják meg az Activison-üzletet

Minden idők legnagyobb üzletét jelenette be a Microsoft nemrég, a redmondiak ugyanis közel 70 milliárd dollárért készülnek felvásárolni az Activision Blizzardot. Ez egy olyan léptékű üzlet, amely már a versenyhatóságok figyelmét is felkeltette: az amerikai Federal Trade Commission már jelezte is, hogy vizsgálni fogja a megállapodást.

Noha papíron előfordulhat, hogy ezek a szervezetek megfúrják az üzletet, Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója nem tart ettől. egipto, un Financial Timesnak adott interjúban kifejtette, hogy a piac rendkívül fragmentált, és ők csak a harmadik legnagyobb szereplővé válnak a felvásárlást követően (a Tencent és a Sony után) – zet a mononlak.

«Una siesta Vegen annak tükrében Kell mindezt megvizsgálni, hogy milyen iparágról beszélünk. Milyen un piac? Meg un felvásárlást követően es csak un harmadikok leszünk tizenvalahány százalékos piaci részesedéssel, ES még un legnagyobb szereplőnek es tizenvalahány százaléka van mindössze. Ez tükrözi, hogy mennyire fragmentáltak una plataforma tartalomgyártóok».

Nadella azt es megjegyezte, hogy éppen azért szeretnének növekedni, hogy a terjesztési lehetőségek kiteljesedhessenek, jelenleg ugyanis ezek jelentik a legnagyobb a korlácontot.

READ  La primera versión de Hellbreach: Vegas ha sido actualizada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio