Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Nem fog késni a Hogwarts Legacy, mondja a WarnerMedia vezérigazgatója

Azért az már valamelyest szomorú, amikor egy kiadó vezérigazgatójának ki kell állnia a nyilvánosság elé megcáfolnia a Hogwarts Legacy pletykákat.

Ugye van két játék, ami eredetileg 2021-ben jelent volna meg a Warnertől, de aztán végül mindkettőnél 2022-t tüntették fel megjelenési időszakként. A két érintett játék a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights. Az előbbiről pletyka szintjén már írtuk, hogy kinéz neki egy további csúszás, így nem kizárt a 2023-as rajt a Harry Potter inspirálta akció-RPG-nek, de mások szerint továbbra is az idei év során lesz esedékes a szó szertőjevevela pro varázss boltokba eljutása. Aztán a Warner Bros. Brasil Twitter-fiókja es ‘félig’ megerősítette a 2022-es megjelenést.

Jason Kilar, un WarnerMedia vezérigazgatója es megelégelte ezt a sem ekkor, sem akkor állapotot, és a Twitteren bejelentette, hogy a két, 2020-ban bejelentett játék nem fog 2023-ban megérkezni. Persze nem közvetlenül erről beszélt, hanem a WarnerMedia 2021-es pénzügyi eredményeiről és a 2022-es stratégiáról. A stratégia idén a sürgősség érzésére épít: sokkal több országban (hazánkban is) elindítják a HBO Maxet, jön a CNN+, illetve fog több, régókita várt játékoak is. Un mellékelt képek között pedig felbukkant a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights es.

Amikor a két játék be lett jelentve, a Hogwarts Legacy-ról ezt nyilatkozta David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke: „A Hogwarts Legacy a játékosoknak a varázslatos világban (Wizarding World) semmihez sem hasonlítható RPG játékmenettel adja meg az irányítást a saját élmébbányezer, vai a key to a velet. Az Avalanche életre keltette ezt a gazdag és mély világot, amely tele van akciódús varázslatokkal, valamint egy részletes, titokzatos történettel, amely a rajongóegógáleké és.”

A Hogwarts Legacy tehát elvileg idén fog megjelenni PC-re és konzolokra (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One), de jobb inkább kétkedni, mert akkor nem cslodunk

READ  Sin embargo, el Samsung Galaxy S21 FE puede llegar, pero solo el año que viene

Forras: WCCFTecnología