Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Nem fog késni a Hogwarts Legacy, mondja a WarnerMedia vezérigazgatója

Azért az már valamelyest szomorú, amikor egy kiadó vezérigazgatójának ki kell állnia a nyilvánosság elé megcáfolnia a Hogwarts Legacy pletykákat.

Ugye van két játék, ami eredetileg 2021-ben jelent volna meg a Warnertől, de aztán végül mindkettőnél 2022-t tüntették fel megjelenési időszakként. A két érintett játék a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights. Az előbbiről pletyka szintjén már írtuk, hogy kinéz neki egy további csúszás, így nem kizárt a 2023-as rajt a Harry Potter inspirálta akció-RPG-nek, de mások szerint továbbra is az idei év során lesz esedékes a szó szertőjevevela pro varázss boltokba eljutása. Aztán a Warner Bros. Brasil Twitter-fiókja es ‘félig’ megerősítette a 2022-es megjelenést.

Jason Kilar, un WarnerMedia vezérigazgatója es megelégelte ezt a sem ekkor, sem akkor állapotot, és a Twitteren bejelentette, hogy a két, 2020-ban bejelentett játék nem fog 2023-ban megérkezni. Persze nem közvetlenül erről beszélt, hanem a WarnerMedia 2021-es pénzügyi eredményeiről és a 2022-es stratégiáról. A stratégia idén a sürgősség érzésére épít: sokkal több országban (hazánkban is) elindítják a HBO Maxet, jön a CNN+, illetve fog több, régókita várt játékoak is. Un mellékelt képek között pedig felbukkant a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights es.

Amikor a két játék be lett jelentve, a Hogwarts Legacy-ról ezt nyilatkozta David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke: „A Hogwarts Legacy a játékosoknak a varázslatos világban (Wizarding World) semmihez sem hasonlítható RPG játékmenettel adja meg az irányítást a saját élmébbányezer, vai a key to a velet. Az Avalanche életre keltette ezt a gazdag és mély világot, amely tele van akciódús varázslatokkal, valamint egy részletes, titokzatos történettel, amely a rajongóegógáleké és.”

A Hogwarts Legacy tehát elvileg idén fog megjelenni PC-re és konzolokra (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One), de jobb inkább kétkedni, mert akkor nem cslodunk

READ  Death Stranding: a Kojima no le gusta la versión del director, por decirlo suavemente

Forras: WCCFTecnología