Lebontanak egy hidat Rotterdamban, Mert Jeff Bezos luxushajója nem fér ki alatta

Az Amazon-vezér luxusjachtja a városban épült, de jelenleg egy több, mint száz éves, történelmi jelentőségű híd miatt nem tudja elhagyni a kikötőt.

Rotterdamban néhány hónapon elkezdhetik egy történelmi híd részleges elbontását, hogy az Amazon alapítójának, Jeff Bezos-nak a tulajdonában lévő 127 méter hosszú és 40 méter magas, 430 millió euróba került jacht elhagyhassa a hajógyárat, ahol épő Guardián.

A holland város kérelmet kapott egy helyi hajógyártótól, hogy távolítsák el a történelmi Koningshaven-híd (vagy ismertebb neven a De Hef) középső részét, hogy a szuperjacht kihajózhasson a tengerre: egy kevés mérlegelés után a rotterdami hatóságok helyt adtak a kérésnek.

A De Hef Rotterdam egyik ikonikus hídja

Guardar: Getty Images

A városvezetés közölte, hogy az engedély jóváhagyása előtt mérlegelték a híd szerkezetének megőrzését, valamint a környezetre és a helyi gazdaságra hatát szerkezetének megőrzését, valamint a környezetre és a helyi gazédastekorol hatágyt? Rotterdam polgármestere fontosnak tartotta kiemelni, hogy a híd az eredeti formájában épül majd vissza és hogy a költségeket a milliárdos fizeti.

Jeff Bezos jelenlegi vagonát 164 milliárd dollárra becsülik, amivel ő a világ harmadik leggazdagabb embere.

READ  Tecnología: ¿Tienes un teléfono prepago en Vodafone? Entran en juego cambios importantes, por ejemplo, no tendrás que recargar saldo todos los años

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio