Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Lebontanak egy hidat Rotterdamban, Mert Jeff Bezos luxushajója nem fér ki alatta

Az Amazon-vezér luxusjachtja a városban épült, de jelenleg egy több, mint száz éves, történelmi jelentőségű híd miatt nem tudja elhagyni a kikötőt.

Rotterdamban néhány hónapon elkezdhetik egy történelmi híd részleges elbontását, hogy az Amazon alapítójának, Jeff Bezos-nak a tulajdonában lévő 127 méter hosszú és 40 méter magas, 430 millió euróba került jacht elhagyhassa a hajógyárat, ahol épő Guardián.

A holland város kérelmet kapott egy helyi hajógyártótól, hogy távolítsák el a történelmi Koningshaven-híd (vagy ismertebb neven a De Hef) középső részét, hogy a szuperjacht kihajózhasson a tengerre: egy kevés mérlegelés után a rotterdami hatóságok helyt adtak a kérésnek.

A De Hef Rotterdam egyik ikonikus hídja

Guardar: Getty Images

A városvezetés közölte, hogy az engedély jóváhagyása előtt mérlegelték a híd szerkezetének megőrzését, valamint a környezetre és a helyi gazdaságra hatát szerkezetének megőrzését, valamint a környezetre és a helyi gazédastekorol hatágyt? Rotterdam polgármestere fontosnak tartotta kiemelni, hogy a híd az eredeti formájában épül majd vissza és hogy a költségeket a milliárdos fizeti.

Jeff Bezos jelenlegi vagonát 164 milliárd dollárra becsülik, amivel ő a világ harmadik leggazdagabb embere.

READ  Pago en euros, precios de proveedores fijados por meses, contratos de gas a corto plazo - consejos para que las empresas gestionen la reciprocidad