Índice – Tecnología – Folytatást kap a lövöldözős játék, amely a legerősebb számítógépeket is megizzasztotta

A 2007-ben megjelent Crysis sokak számára meghatározó élmény volt, de nem csak amiatt emlegették, mert irtó frissen hatott a korábbi lövöldözős játékokhoz képest. A számítógépen játszó gamerek között szállóigévé vált a kérdés, hogy „na de a Crysist viszi-e?”, amikor a konfigurációjával dicsekedett valaki. Elég erős vas kellett ahhoz is, hogy a játékot anno közepes grafikai beállításokon futtatni tudjuk, olyan pedig szinte nem is akadt, akinek maxon vitte a PC-je a Crytek alkotás Vagy legalábbis mi nem nagyon találkoztunk ilyen emberrel.

Captura de pantalla 2022-01.png

A Crysis nemcsak gyönyörűen festett, hanem a játékmenete is lenyűgöző volt: egy különleges osztag egyik tagjának a bőrébe bújhattunk, akinek olyan nanopáncéltjam vol ég é volt. A ruházat különféle képességekkel vértezte fel viselőjét, a brutális fizikai erőtől kezdve láthatatlanná válhattunk, futhattunk szélsebesen, illetve ha a szükség úgy hozta, a pajzsunkat is felturbózhattuk, hogy élve megaiszak-azkore.

Az első rész és a 2008-ban kiadott, Warhead című és egyébként Budapesten készített önálló kiegészítő is egzotikus környezetbe kalauzolt. Ezekhez képest nagy váltást jelentett a Crysis 2 és a Crysis 3, ahol már New York városában vívhattuk high-tech háborúnkat. Később, hogy a mai generáció igényeinek is megfelelő legyen, elkészült a Crysis Remastered, és végül a teljes trilógiát felújította a Crytek, amely é PlayStation 4-re, Xbox One-etőre, es elé rh Switch, PC.

Egy szivárgás árnyékolta be a Crysis 4 bejelentését

Az Eurogamer vette először észre, hogy un Bilibili nevu Kinai Közösségi oldalon un Crytek közzétett EGY fotót, Amely bejelentette un érkezését Crysis 4, és arra buzdította un játékosokat, hogy kövessék un @Crytek_Official fiókját, ahova un legújabb hírek érkeznek majd un nanoháború következő fejezetével kapcsolatban .

A Crytek nem sokkal később megerősítette a valószínűleg véletlenül közzétett információt, és bár úgy nyilatkoztak, hogy egyelőre korai fázisban van a játék meg jeban lebanís ne vidán s A frankfurti székhelyű fejlesztőcég jelenleg is új munkatársakat keres, akik a Crysis 4-en közreműködnek majd.

READ  Índice - Extranjero - Mel Gibson también testifica contra el peor depredador sexual de Hollywood

Nem ez az első eset mostanában, hogy a remastered verzió kiadását követően folytatást kap egy videójáték. Hasonló történt az Alan Wake esetében is, amelyet először felújítottak az új konzolokra, majd a Game Awardson a készítők közzétették a hírt, hogy jön a régóta várt második rész.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio