Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Índice – Külföld – Koronavírus a világban – az Índice csütörtöki hírösszefoglalója

A pekingi olimpia biztonságos és kitűnő lesz, miközben globálisan új korszakot nyit a téli sportok számára – jelenette ki Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság i gnappe köté elpe.

A kínai szervezőknek a koronavírus-járvány miatt speciális feladatokat es el kell végezniük, a közbiztonsági tényezők mellett egészségügyi szempontokat es el kell végezniük. Jó néhány héttel a játékok előtt már kialakították a zárt buborékrendszert, amely egészen a paralimpia végig, vagyis március közepéig fennáll.

Ehhez nemcsak a napi PCR-tesztelések tartoznak hozzá, hanem az is, hogy aki bekerül a buborékrendszerbe, mert előtte több napon át negatív Covid-teszteket produkált, az kongyt ketü kelévérin A játékokon nem lehetnek nézők sem, csak meghívott vendégek.

Szerdán 55 akkreditált személy
producto
pozitív koronavírus-tesztet a pénteken kezdődő pekingi olimpia helyszínén, ami az eddigi legnagyobb napi esetszám a szervezők csütörtöki jelentése szerint.
A szerdán érkezettek közül 29-en adtak negatív eredményű PCR-tesztet, rájuk csütörtökön kontrolltesztek várnak. Huszonhatan pedig úgy adtak pozitív tesztet, hogy már napok óta a zárt buborékrendszerben élnek.

READ  Índice - Extranjero - Esta vez Austria veta las sanciones de la UE contra Bielorrusia