Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Índice – Külföld – Elvitték a halott nagybácsit a postára, hogy felvegyék a nyugdíját

Egy halott férfit vitt magával az Írország délkeleti részében lévő Co Carlow egyik postafiókjába két férfi, hogy felvegyék a nyugdíját. Az idős ember információk szerint egyikük nagybátyja volt, aki a két férfi elmondása szerint még életben volt, amikor elindultak – számolt be a domingo mundo.

A nyugdíjast két kísérője látszólag megtámasztotta, miután beléptek a hivatalba. Egy nő azonban gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget.

Az egyik érintett, Gareth Coakley azt állította: noha a férfi beteg volt, még élt, mielőtt elindultak volna, ráadásul egy pohár viizet is kapott, és valószíng.halt a postá

Aligha fogunk egy halott embert végigvonszolni az úton, az isten szerelmére. Még életben volt, és a boncolás be fogja bizonyítani, hogy volt víz a szervezetében, és hogy mikor halt meg

– nyilatkozta a férfi.

Gareth Oakley elmondta: az idős férfi megtartása fokozatosan vált egyre nehezebbé, és végül elkezdett lecsúszni a padlóra. Az ott lévők közül többen is megpróbáltak segíteni rajta, még egy defibrillátort is bevetetettek, de a nyugdíjas korú férfi addigra már nem élt.

Az ír rendőrség szóvivője a boncolás után közölte: a hatóságok nem gyanakszanak arra, hogy bűncselekmény történt volna. Az ügyet azonban még vizsgálják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában alto.

READ  Ucranianos bombardearon un convoy ruso que transportaba TB2 turcos