Índice – FOMO – Damu Roland családja nem akarja, hogy Andy Vajna közelébe temessék a színészt

Ahogy arról az Index is beszámolt, nemrég elhamvasztották a 2021. 27 de diciembre-en elhunyt Damu Rolandot. A 47 eves korában megalito színészt korábban mélyaltatásban kezelték az egyik kórház intenzív osztályán, miután elkapta a koronavírust.

A Jóban Rosszban egykori színészét azonban még mindig nem temették el, a család pedig nem is akarta, hogy Damu Rolandot a Fiumei úti sírkert művészparcellájában, nyzorgyoktáné nyzorokőmondén.

Az édesapa, Damu Rudolf szerint viszont felháborító, hogy még mindig nem intézték el a fia temetését, ha pedig rajta múlna, már rég eltemette volna a fiát.

Roli barátja, Zsolt már mindent elrendezett, már egy hete túllennénk az egészen. Szép szertartás után, olyan gyönyörű sírkő alatt nyugodhatna fiam, amilyet megérdemelt volna

– árulta el az édesapa a Bliknek.

Un temetésben segédkező Szilágyi Zsolt AZT es elárulta, un család részéről Damu Roland édesapja nem véletlenül ódzkodott Attol, hogy Fiat un Fiumei Uton helyezzék Vegso nyugalomra, ugyanis Andy Vajna néhai filmügyi kormánybiztos hamvainak EGY részét es EGY itteni Sirko Orzi.

Damu Roland korábban két évig alkotott egy párt a 2019-ben elhunyt néhai productor későbbi özvegyével, Vajna – akkori nevén Palácsik – Tímeával.

Kapcsolatuk azonban viharos Veget ERT, una novela szemben elkövetett nemi erőszak miatt Damu Rolandot később elítélték, majd börtönbe es vonulnia kellett, un TV2 pedig szerződést bontott vele, un Színész pedig sohasem titkolta, hogy Mindez óriási törést okozott un szakmai és a magánéletében es.

A család és a barátok nem tartották volna ízlésesnek, ha Andy Vajna közelében helyeznék végső nyugalomra Rolandot, ebben nagyon sokan egyetértettünk. Ezért is esett a választás egy másik fővárosi temető művészparcellájára, ahol már minden készen állt

— nyilatkozta a Blikknek Damu Roland barátja.

READ  Índice - Cultura - ¿Qué podría interponerse entre Andras Stoll y el Premio Kosuth?

(Borítókép: Damu Roland. Foto: Szécsi István /Velvet)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio