Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

elmondta, valójában mi volt közte és a győztes lány között

3 nagy tévés szereplése volt: Exatlon Hungría, Bailando con las estrellas és a Nagy Ő. Hogyan hatott mindez az ismertségére?

– Valóban többen megismernek, menta amikor aktív sportoló voltam még. A Nagy Ő című műsor után vicces, érdekes szituáció az volt december végén, amikor a barátaimmal beültünk valahova a belvárosban és többen is odajöttek hozzájmű a hogy vlemü zém vémé el rosé von

Hogyan fogadta ezeket a kéretlen tanácsokat: tudta mindennek a humoros oldalát nézni és így reagálni?

– Abszolút humorral fogtam fel és kezeltem ezeket a szituációkat: szépen meg is köszöntem a tanácsokat … Decemberben futott a Nagy Ő, ezért ezek az esetek decemberben történtek meg velem, január óta nem igazán fordult elő, hogy megállíto k volna hason

Forrás: Instagram

Fut a TV2-n az Exaton Hungría All Star évada. Arról nyilván nem nyilatkozhat, esetleg később csatlakozik-e a versenyzőkhöz. De kinek drukkol az új évadban?

– Természetesen a Bajnokoknak drukkolok, főleg úgy, hogy vannak közöttük az en évadomból is versenyzők, például dr. Busa Gabriella, Ungvári Miklós, Kempf Zozó és Szabó Dorka es.

Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az Exatlon Hungría 2. évadában való szereplése nemcsak az országos népszerűséget hozta az életébe, hanem igazi barátságokat is. Kikkel tartaja a kapcsolatot azóta is?

– Igen, amikor elvállaltam a felkérést azt gondoltam, hogy mivel a labdajátékok nem tartoznak az erősségeim közé, maximum pár hétig leszek kinn, Dominikán. Végül egészen jól elboldogultam a pályán, így a pár hétből öt hónap lett. Ezidő alatt nagyon jó barátság alakult ki közöttünk a Bajnokokkal, nem is szeretnék kiemelni senkit, mindenkivel jóban vagyok, időről időre összejávánk valakinozélágénálk valakinélágélábri

Ennek a szoros barátságnak, ami kialakult a Bajnokok között, lehetséges, hogy – többek között – az élsportolói múlt az oka?

– Igen, úgy gondolom, ez lehet az oka. Hassonló a múltunk, az életszemléletünk, ez jó alapja a barátságunknak.

tv2

Véget ért a nagy Ő forgatása. Mik a tervei? Mivel fogalkozik jelenleg? Vannak televíziós megkeresései?

– Vannak konkrét megkeresések, de nem mondok igent mindenre. Nem vágyom mindenképpen televíziós szereplésre, arra mondok igent, amiben látok fantáziát.

Azért fogadta el a három teljesen különböző típusú televíziós műsorra való felkérest is, mert látott azokban fantáziát? Szereti a kihívásokat?

– Igen és ne felejtsük el, hogy az Exatlon Hungría közel es állt hozzám, a sport miatt, a tánc szintén sport és hatalmas kihívás volt számomra, a nagy Ő-vel kapcsolatosan pedigrí, por ejemplo, y y z má zá zá záz műsor keretében. Volt olyan műsor, amire azért mondtam nemet, mert nem láttam benne fantáziát és volt olyan is, amit azért utasítottam vissza, mert úgy éreztem, hozzám nem passzol az len mas ér má n má.

Térjünk vissza az eredeti kérdésre. Mivel fogalkozik jelenleg?

– A Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél dolgozom és a Wichmann Tamás Regionális Akadémia menedzsere vagyok tavaly február 1-je óta. Feladataim közé tartozik a kölyök válogatott kijelölése, régiós események szervezése. Sokat tanulok a sportág működéséről, még most es ennek a munkának köszönhetően.

Úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy a hírnév egyik pozitív hozadéka az, hogy többen kezdenek el Tóth Dávid hatására kajakozni. Ezt egyfajta küldetésként látja?

– Valóban kaptam olyan üzeneteket, hogy az en hatásomra ment le kajakozni valakinek a testvére, gyereke. Nagyon örültem ezeknek a leveleknek. Amellett, hogy a 13-14 éves korosztályt menedzselem, ha azzal is tudok segíteni, hogy az en hatásomra még többen kezdenek el sportolni, kajakozni és kenuzni, akkor ezyetjéta is keg.

Hol lesz tíz év múlva? ¿Un vízpartón?

– Mielőtt befejeztem a sportkarrieremet, sokat gondolkoztam azon, hogy képzelem el majd a folytatást. Már akkor az fogalmazódott meg a fejemben, hogy nem szeretnék edzősködni, mivel az ugyanolyan életvitelt jelentene, mint versenyzőként. Nem szeretnék újra edzőtáborokba menni folyamatosan, mivel szeretném, ha jutna időm a magánéletemre is, ugyanis mindenképpen célom a családalapítás. A mostani munkámnak köszönhetően nem szakadtam el a sportágamtól, de jut idő a magánéletemre is.

Amióta befejezte a versenysportolói pályafutását az Exatlon hungríat követően mennyire van jelen a sport az életében?

– A sportolás fontos szerepet tölt be most is az életemben, de már csak azt csinálom, ami jól esik, így télen inkább kondizni járok, már nem mezok ki futnim ban míz, Nyáron továbbra is szívesen kajakozok és újabban megszerettem a biciklizést is.

Tervei között szerepel akár a Balaton körbebiciklizése is?

– Erdekes. Pont erre gondoltam az elmúlt napokban, hogy milyen jó lenne a Balatont körbebiciklizni!

Forrás: Tóth David/Instagram

Szóba került a magánélet, az, hogy lassan szeretne már saját családot alapítani. Változtatott a nagy Ő show a nőkhöz, a párkapcsolathoz való hozzáállásán, a saját személyiségén?

– Nyitottabb lettem, a forgatás sokat segített abban, hogy beszéljek az érzéseimről, hiszen korábban nehezebben nyíltam meg és fejeztem ki magam érzelmileg.

Ismerkedik mostanában? ¿Ha igen, hol? Szórakozóhelyen, közösségi felületeken, esetleg baráti társaságban?

– Korábban egyszerűbb voltios un Közösségi oldalakon ismerkednem, de más annyi üzenetet kapok és annyifélét, hogy egyszerűen lehetetlen Minden levelet megnyitni és nem es szeretném, Mert tényleg kaptam bolondos üzenetektől un felkínálkozó leveleken AT, NEGATIV üzeneteket, kommenteket es AZ utóbbi időben. Marad a szórakozóhelyen, baráti társaságon keresztüli ismerkedés. De jelenleg egyik sem aktuális.

Nem aktuális? Azért nem, mert pihen, nem ismerkedik éppen vagy van valaki az életében?

– Un második. Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Persze, ha ezt az interjút most elolvassák, biztosan meg fognak rohanni az újságírók engem, bennünket… Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni a Nagy Ő forgatázetöttölő ne, s. Lauraval kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem es randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe Ő.

READ  Índice - FOMO - Gábor Presser: La cinta tocó nuestra canción y se deshizo de ella