Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Egy tanulmány megbecsüli, mennyi pénzt veszítene a PlayStation, has a Call of Duty Xbox-exkluzív lenne

A Microsoft elkötelezte magát a megállapodások betartása mellett, de a 2023 utáni Call Of Duty megjelenések még mindig a levegőben lógnak

2022 az iparág történetének egyik legnagyobb hírével indult: A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot, és ezzel átvette az irányítást a videojátékok egyik legikonikjjubbvehletés. A csillagászati ​​​​akvizíció értéke megközelítette a 70 millones de dólares, és a híres Call of Duty franquicia átvételéről szólt.

A versenytársak visszatetszése nem váratott magára, ami a Sony-t a felvásárlás után tőzsdei összeomlásba sodorta. De még mindig sok megoldásra váró kérdés volt, és az egyik legfontosabb a Call of Duty jövőjét érintette a PlayStationon. A Wall Street Journal előrevetítette a lehetséges forgatókönyveket, amikor egy tanulmányt tett közzé, amelyben megbecsülte, hogy a Sony mennyit veszítene, ha a Microsoft úgy döntene, hogy levision a levesóisezájá az.

Una PlayStation 10 cuesta 30 millones de dólares, azaz 87 millones de dólares y 260 millones de dólares közötti összegű jogdíjat veszítene. Phil Spencer egyelőre elkötelezte magát amellett, hogy a sorozat a Sony konzoljain üzleteljen, és barátságos üzenetet küldött a japán cég iparágban betöltöttá font szerepósének.

A Bloomberg újságírója, Jason Schreier azonban nemrég új információkat osztott meg, amelyek további bizonytalanságot keltenek a háborús franquicia jövőjét illetőená az Activision-PlayStation nzoké megá. Ezek közé tartozna a sorozat következő három játéka, amely két alapcímet és egy 2024 előtt érkező Llamar of Duty: Warzone átdolgozást tartalmazna.

Forras: eseuro

READ  El control se vende muy bien y el nuevo Remedy está funcionando muy bien