Egy áruház figyelmeztette vásárlóit, hogy óvatosan válasszanak konzolt

Az ok nyilvánvalóan az Actision Blizzard felvásárlása.

Minden idők egyik legnagyobb akvizícióját hajtja végre éppen a Microsoft, miután bejelenette, hogy 68,7 millones de dólares Fizetett a Teljes Activision Blizzardért, annak minden stúdiójával és brandjével együtt. Igen, beleértve a Call of Duty franquicia-t is, amely minden évben a toplisták élén van, és amely minden bizonnyal az üzlet véglegesedése után már a Microsoftnak fogja nyomtatni a pénzt.

Csakhogy sok PlayStation-tulaj aggódik amiatt, hogy a konzolján nem fogja tudni az új Call of Duty epizódokat megvásárolni, hiszen a ZeniMax felvásárlása után a Bethesda egyz kís címe Star Microsoft. Bár Phil Spencer közleménye alapján a játékosoknak nem feltétlenül kell aggódniukde a Bloomberg újságírója, Jason Schreier szerint csak a következő három CoD fog mindenképpen megjelenni a Sony masináira is, azután jöhet el az exkluzivitás korszaka.

A bizonytalanság érzését növeli az a fotó is, amit a CVG szerint egy francia szupermarketben, a Magyarországról pár éve kivonult Corában láthattak azok a vásárlók, akik a PlayStation konzolokat tartalmazó polcok felé vették az irányt. Itt ugyanis egy felhívás értesítette őket arról, hogy a Microsoft lett a Call of Duty-t kiadó Activision Blizzard tulajdonosa, szóval gondosan válasszák meg, hogy milyen konzolt vesznek.

A Cora mintegy hatvan üzletl rendelkezik Franciaországban, és további hússzal Romániában, Belgiumban és Luxembourgban, de az még nem derült ki, hogy a figyelmeztetés minden ki kerügrégánóyzán zás cura magrévégán yakban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GameStar közösség tagja? Gyere un GameStar Fiesta/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio