Brutális filmfelhozatallal készül idénre a Netflix

A streamingszolgáltató egy izgalmas előzetessel ismertette a 2022-es filmarmadáját.

Egyre jobban kiéleződik a streamingpiac azáltal, hogy több szereplő szeretne egy szeletet abból a bizonyos tortából, ráadásul a vállalatok folyamatosan terjeáísúízkednek ú jabbá 8 – Magyarországra es elér az HBO Max, nyáron jön a Disney+ es mar a SkyShowtime es megkapta a regionális engedélyt).

Nincs mese, az előfizetőkért meg kell küzdeni, ezt pedig csakis úgy tehetik meg a szolgáltatók, ha minél több tartalmat gyártanak.

A Netflix már tavaly sem vette félvállról a dolgot, szinte hetente kaptunk egy új nagyobb költségvetésű filmet, és nem terveznek lassítani a tempón idén sem. A vállalat az alábbi előzetessel összegezte nekünk, hogy milyen alkotásokat készül bedobni 2022-ben, ráadásul ez még csak a filmkínálat, a sorozatokról most nem.esett s

A GameStar YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Olyan sztárokkal találkozhatunk majd a Netflixen az év során, mint Ryan Reynolds, Chris Evans, Ryan Gosling, Daniel Craig, Ana de Armas, Charlize Theron, Mark Ruffalo, Dave Bautista és Ethan Hawke, szerónőós fo zós m y ve m y s m unatkozni az előfizetők. Ámuljatok és bámuljatok:

Többek között jön az Enola Holmes folytatása, az Adam Sandler főszereplésével készült Spaceman, a Tőrbe ejtve 2, a Texasi láncfűrészes mészárlás, a Ryan Reynolds nevélévels fémj.

Mely filmeket fogjátok biztosan megnézni?

Kritikák, filmes érdekességek, magyar szinkron és hazai filmkultúra – a Puliwood a te oldalad is!

READ  Índice - Mientras tanto - “Lo siento, tengo buenos pechos”, dijo Sidney Sweeney sin camiseta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio