Brutális első napi javítást cap a Dying Light 2

Ezernél es több bugot javítottak az aranylemezre kerülése óta a fejlesztők.

A fejlesztését övező rengeteg kálváriát követően ma este megjelenik a lengyel Techland fejlesztőcég legújabb játéka. A nyílt világú, az általános mozgásban és a harc SORAN parkour-mechanikákat használó luz moribunda 2 Stay Human tesztjei Kisse vegyesre sikeredtek, egyes kiadványok újságírói szinte ódákat zengtek Rola, MIG mások számottevően kisebb lelkesedést tanúsítottak iránta, Am összességében nem úgy tunik, Mintha az első rész rajongóira kellemetlen meglepetés várna az elindítása után.

Luz moribunda 2 Mantente humanoForrás: Techland

Amiben viszont minden újságíró egyetértett, hogy bőven akadnak bugok a Techland játékában, javarészt csak bosszantó gondokat hoztak fel, de éppen a küldetések teljetókátédés el A fejlesztőcég ennek kapcsán közöltehogy ezekből nem kell komoly következtetéséket levonni, ugyanis a Dying Light 2-höz érkező első napi patch ezernél is több bugot javít ki, az előrendelők és a veróz érkező kozel.

A Techland szerint az újságírók által tesztelt verzió már tartalmazta az első napi patch javításainak jókora részét, de a teljes csomag rengeteg tovébbi hibyle fátőórtós halotás orvosol. Emellett y fejlesztő az előre ígértnek megfelelően öt évig kívánja hibajavításokkal és új tartalmakkal támogatni a Dying Light 2-t, így amelyikú bugfix késik, az lik.


A zombis akció-kalandjáték PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, továbbá Nintendo Switch platformokra lesz elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, idea de kattintson!

READ  En algún momento, podemos cambiar la trama de The Last of Us 2 si somos lo suficientemente hábiles

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio