Az Uncharted: El legado perdido eredetileg más főszereplőt kapott volna, de Chloe meggyőzte a rendezőt

Shaun Escayg, az Uncharted spin-off rendezője mesélt arról, hogyan választotta ki a főszereplőt.

Arizona Colección Uncharted: El legado de los ladrones megjelenésével a játékosok vagy újra átélhetik Nathan Drake és Chloe Frazer kalandjait, vagy éppen ellenkezőleg, felfedezhetnek két olyan címet, amely a teljesítményt javító és az új DualSense kontroller számos funkciójához igazodóre-nekhetösen PC érketös5.

Az Uncharted: The Lost Legacy rendezője, Shaun Escayg a GQ magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogian közelítették meg a kalandot az Uncharted 4 befejezése után, más karaktereket fzezerepbesé a castingolva. Escayg bevallotta, hogy Nate mentora és társa, Sullivan volt egy ponton a kiválasztott karakter, akit a játék főszereplőjeként képzeltek el, azonban a rendező végül Chloe Mellett maradt.

Sully-t szánták a kaland főszereplőjének

«Chloe mellett maradtam, mert mindig es olyan érdekes karakter volt. Annyira egocentrikus, annyira önző. Az ember egyszerűen tudni akarta, hogy mi tesz egy embert ilyenné. Aztán amikor Nadine-nal, egy tolvajjal és zsoldossal kombináljuk, az ember rögtön sejti, ebből mekkora katasztrófa lehet, amikor azt mondja magában, hogy konegtenem hattum, s — magyarázta Escayg.

Una franquicia kincsvadász ezzel a két kihagyhatatlan résszel véget ért PS4-en, azonban maga Escayg is megnyitotta az ajtót, hogy a jövőben that további részeket láunk: “Az Uncharted egy olyan franquicia, amit szeretünk, amit a stúdió szeret. Ez egy olyan világ, amiből többet szeretnénk látni, szóval ennyit tudok mondani.” Addig is, a saga február 10-én kerül a hazai mozikba a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült filmadaptációnak köszönhetően.

Forras: CQ

READ  Tecnología: se ha agregado la funcionalidad tan buscada al mayor competidor de Spotify, Apple Music

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio