Állásajánlatot kapott az Elon Musk magángépét nyomon követő tini

A 19 éves egyetemistának nem a Tesla-vezért ajánlott munkát, hanem egy magáncég szeretné hasznosítani a valós idejű repülési adatokkal kapcsolatos tudását.

Jack Sweeney nunca nemrég került ser un köztudatba egy Elon Musk magángépét követő Twitter fiók miatt, a hírnév pedig új karrierlehetőséget nyitott számára. A Stratos Jet Charters magán légitársaságot olyannyira lenyűgözte a 19 éves egyetemista tudása, hogy helyet kínált neki a technológiai fejlesztőcsapatában.

„Eleg menő volt. Ők a Közép-Floridai Egyetem öregdiákjai, szóval ez elég érdekes”

— comentario de Sweeney.

A tini egyelőre nem döntött, elfogadja-e az ajánlatot, tekintettel egyéb kötelezettségeire. Tanulmányai mellett már most is részmunkaidős alkalmazásfejlesztőként dolgozik egy másik magán chartercégnél, az UberJetsnél – számolt be a Correo de Nueva York.

Joel Thomas, az UFC öregje megerősítette, hogy állást kínáltak a fiúnak, és elmondta, az egyetemista „megmutatta kreativitását” a magánrepülőt követő fiók létrehozásával. Sweeney valós idejű repüléskövetési adatokkal kapcsolatos tudása segíthetné a Stratost abban, hogy hatékonyabban kövesse a szállítókat, és pontosabban jósolja meg a repülab.

„Megértjük, hogy jelenleg az Közép-Floridai Egyetem diákja, és a Stratos szívesen dolgozna vele együtt projekt alapon, részmunkaidőben vagy szakmai gyakorlatm jayknyorségénéséin jayak ségé”

— nyilatkozty Thomas.

Jack Sweney-t tavaly novemberben kereste meg Elon Musk azzal a kéréssel, állítsa le a gépét követő robotot, mert biztonsági kockázatot jelent számára. Néhány üzenetváltás után a tini 50 ezer dollárt (körülbelül 15,5 millió forintot) és egy gyakornoki állást kért a törlésért, amelyet a milliárdos fontolóra vett, de azután úgy döntött, nem érezné jól magát, ha fizetne a fiók letállítás

READ  El tráfico en el centro de Budapest está restringido, estas son las zonas afectadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio