Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Állásajánlatot kapott az Elon Musk magángépét nyomon követő tini

A 19 éves egyetemistának nem a Tesla-vezért ajánlott munkát, hanem egy magáncég szeretné hasznosítani a valós idejű repülési adatokkal kapcsolatos tudását.

Jack Sweeney nunca nemrég került ser un köztudatba egy Elon Musk magángépét követő Twitter fiók miatt, a hírnév pedig új karrierlehetőséget nyitott számára. A Stratos Jet Charters magán légitársaságot olyannyira lenyűgözte a 19 éves egyetemista tudása, hogy helyet kínált neki a technológiai fejlesztőcsapatában.

„Eleg menő volt. Ők a Közép-Floridai Egyetem öregdiákjai, szóval ez elég érdekes”

— comentario de Sweeney.

A tini egyelőre nem döntött, elfogadja-e az ajánlatot, tekintettel egyéb kötelezettségeire. Tanulmányai mellett már most is részmunkaidős alkalmazásfejlesztőként dolgozik egy másik magán chartercégnél, az UberJetsnél – számolt be a Correo de Nueva York.

Joel Thomas, az UFC öregje megerősítette, hogy állást kínáltak a fiúnak, és elmondta, az egyetemista „megmutatta kreativitását” a magánrepülőt követő fiók létrehozásával. Sweeney valós idejű repüléskövetési adatokkal kapcsolatos tudása segíthetné a Stratost abban, hogy hatékonyabban kövesse a szállítókat, és pontosabban jósolja meg a repülab.

„Megértjük, hogy jelenleg az Közép-Floridai Egyetem diákja, és a Stratos szívesen dolgozna vele együtt projekt alapon, részmunkaidőben vagy szakmai gyakorlatm jayknyorségénéséin jayak ségé”

— nyilatkozty Thomas.

Jack Sweney-t tavaly novemberben kereste meg Elon Musk azzal a kéréssel, állítsa le a gépét követő robotot, mert biztonsági kockázatot jelent számára. Néhány üzenetváltás után a tini 50 ezer dollárt (körülbelül 15,5 millió forintot) és egy gyakornoki állást kért a törlésért, amelyet a milliárdos fontolóra vett, de azután úgy döntött, nem érezné jól magát, ha fizetne a fiók letállítás

READ  Index - Tech-Science - Por fin se ha inventado el cómodo tacón alto