A Fender új akkordokat játszik – Így segíti a gitárgyártást a felhőből működő ERP

Az amerikai hangszercég a Lemongrass IT-szolgáltató céget bízta meg az Amazon Web Services-re való áttérés lebonyolításával.

A vállalkozások egyre inkább a jobb skálázhatóságot és az új funkciókat keresik központi ellátó rendszereikben. A Fender Musical Instruments januárban fejezte be az SAP vállalatirányítási (ERP) rendszerének felhőre költöztetését, amellyel az informatikai megbízhatóság javítása ésstratze cévoltésés a voltéhás. Bár a vállalatnak már korábban is volt a «felhő az első» stratégiája, attól azonban korábban tartott, hogy ha az ERP-t a felhőbe migrálja, az túlságosan megzavarjadé a m.

«Ezek alapvetően a mi koronaékszereink. Az SAP-t használjuk a rendeléstől a készpénzkezelésig, a beszerzéstől a fizetésig, a pénzügyektől a logisztikán át a gyártásig egyszerűen mindenre» – mondta Michael Spandau, a Fender CIO-jael érzenfelsio és glob . Amikor eljött 2020, az eladások fellendülése rávilágított, hogy a helyi SAP-implementációk elavulttá váltak. A Fender rekordszámú gitárt adott el, és az IT-szakemberek tudták, hogy a rendszereinek lépést kellett tartaniuk a változó trenddel – számolt be a CIODive.

Sok cég számára a világjárvány hullámhegyei és hullámvölgyei az informatikai stratégiákat és rendszereket is reflektorfénybe helyezték. Az ERP-rendszerek sem különböznek ettől, és a vállalati trendek egyre inkább a felhő felé való elmozdulást mutatják, mivel a vállalkozások rugalmasságot épesnekéj k.

A Fender a Lemongrass IT-szolgáltató céget bízta meg az Amazon Web Servicesre való áttérés lebonyolításával. A Lemongrass az ERP-t három nap alatt képes volt frissíteni és a felhőbe migrálni, miközben tudatában voltak, hogy a művelet fenyegető veszélyt jelent a cég működéséragásérel.

A kritikus alkalmazások felhőbe történő folyamatos áthelyezése ellenére az ERP – amelynek központi szerepe van a működésben – az egyik utolsó olyan rendszer, amelyet a vállalatok a felhőbe helyeznek át – jelentette ki Liz Herebert, a Forrester

A szakember szerint azonban költségelőnyökkel jár a meglévő ERP a felhőbe migrál ahelyett, hogy azt teljesen lecserélnénk egy új SaaS-alapú opcióra. «Gyakran, ha az infrastruktúra migrációját elvégzik el, az meglehetősen egyszerű és meglepően olcsó lehet, sőt talán még pénzt is spórolhatnak veleátöalsentolölötáll kat.

READ  Un increíble maestro diésel reina supremo en Europa, pero los coches eléctricos son imparables

A Gartner előrejelzése szerint 2025-re a felhőalapú ERP a teljes ERP-piac nagyjából kétharmadát fogja képviselni, szemben a 2020-as mindössze 50 százalékkal. Az elfogadottság azonban rendszerenként eltérő: a humánerőforrás-menedzsment kétharmada a felhőben van, míg a pénzügyi menedzsmentrendszereknek csak a 39 százaléka.

Michael Rosenbloom, consultor de limoncillo «A hab a tortán az olyan dolgokhoz való hozzáférés, mint például az adattavak» – mondta Rosenbloom. Szerinte a hiperszintű szolgáltatóknak felhő-natív adattó képességeik vannak, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az SAP-adatokat a nem SAP-adatokstrátkstrát tá zké te fällalatok számáukra form a nem SAP-adatokstretten.

A Fender arról számolt be, hogy az áttérés gyorsan hatékonyságnövekedést eredményezett. «Nagyon jelentős teljesítményjavulást tapasztaltunk» – mondta Spandau. A korábban akár fél órát is igénybe vevő jelentések és kötegelt folyamatok most szinte azonnal elkészülnek, és a felhasználók szerint az üzleti intelligentékorsenciaj.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio