A Far Cry 6 új DLC-jében az 5. rész hírhedt Joseph Seedjének bőrébe bújhatunk majd!

A Far Cry 6-bővítmény a Joseph: Collapse címet viseli és lehetővé teszi számunkra, hogy az Atya néven ismert karakterrel játszhassunk.

Yara szigete, vagyis a muy lejos 6 helyszíne folyamatosan okot ad a visszatérésre. Ahogy azt a Ubisoft annak idején megígérte, una franquicia olyan ikonicus gonosztevőinek szemszögéből élhettük át a kalandokat, mint Vaas vagy Pagan Min. Most Joseph Seeden, a Far Cry 5 főellenségén a sor, aki már meg is kapta a dátumot, hogy hivatalosan is landoljon a hatodik részben a Joseph: Collapse című kiegészítővel.

A Joseph: Colapso 8 de febrero-án válik elérhetővé

Un Ubisoft del 8 de febrero será un DLC megjelenését, így már nem kell sokat várnunk, hogy találkozhassunk «Az Atya» néven ismert férfival. Ahogy azt már más hasonló stílusú bővítményekben es láthattuk, ezt a karaktert es irányíthatjuk majd, és olyan aspektusokat es megismerhetünk, amelyek az eredektiült játek.

Így a bővítmény lezárja a Far Cry gonosztevőinek körét, akik ellátogatnak a Yara szigetén játszódó kalandba, hiszen a kezdeményezésnek köszönhetően a fentbez emkerromlíte a fentiker beltíte. Joseph Seed érkezése tehát a DLC-k eme trióját zárja le, sajátos megjelenésével.

A Far Cry 6 újdonságai azonban nem korlátozódnak a régi karakterekre, hanem olyan szereplőket is bemutat, akiket a való életből ismerhetünk majd. Ilyen Danny Trejo, aki két lövöldözéssel tele küldetés főszereplője, és a Rambo-témájú legújabb frissítés, amelyben ugyan csak a fotókon és posztereken jele terekzincogone S.

Forras: 3DJuegos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio