Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Meglepő dolog derült ki Harry hercegről

harry herceg bevallalta, hogy Serena Williams mellett (aki egyébként jó barátjuk) részt vesz a Better Up kampányában, ahol arról beszélgettek, hogy a mentális jólét fenntartása milyen kemény munka. Mióta a herceg külön utakat jár, távol a palotától, nagyon gyakran áll ki a mentális egészség mellett, és most is elárulta, hogy ő hogyan élte/éli meg a kiéz 45 mind ellezzent, ö hogy csak magával fogalkozzon.

Ne gondold, hogy Harry, aki rajongva szereti a családját, ilyenkor elvonul és Meghanra hagy minden teendőt. Nem, a herceg azután kezd bele az öngondoskodásba, hogy Archie-t már beadták az oviba, a kis Lilibet pedig éppen a délelőtti alvásnak hódol.

Ilyenkor szünet van a programunkban. Szóval, igen, ilyenkor edzek, vagy elviszem a kutyát sétálni, kimegyünk a természetbe, vagy egyszerűen csak meditálok.

Harry azt es elmondta, hogy ezeknek a rituáléknak pont ugyanúgy a napi rutin részének kelene lenniük, mint ahogyan az ember megmossa a fogát. Serena Williams erre megjegyezte, hogy Harry-vel van, hogy órákig beszélgetnek ilyen dolgokról.

Valójában Harry az egyik edzőm, amikor csak találkozom vele, mindig megoldja az életem összes problémáját.

Sőt, azt es elárulta, hogy a herceg mutatta be őt egy mentálhigiénés tanácsadónak, aki az uzleti életben és a teniszpályán is segíti a belső békéjét megtartani.

vía

Ezequiel megvannak?

READ  Tu horóscopo semanal para la semana del 6 de diciembre