Lóháton vonult végig a Chanel-kifutón Grace Kelly csodaszép unokája

A párizsi divathét egyik legemlékezetesebb pillanatát a monacói királyi család elbűvölő tagja, Grace Kelly unokája biztosította. Charlotte Casiraghi nyitotta meg a Chanel bemutatóját, nagy belépőjét pedig biztosan nem felejtjük el egyhamar.

Olyan bájos, menta a nagyanyja

Grace Kelly, a színésznőből lett monacói hercegné messzeföldön híres volt a szépségéről. A tragikus körülmények között elhunyt asszony három gyermeket hagyott maga után, akik mind a halála után alapítottak családot, így sosem találkozhatott unokáival. Korábban írtunk mar a Femcafe.hu-norte a lázadó Stefánia hercegnő szépséges lányáról, Camille Gottliebről, más azonban Karolina hercegnő 35 éves lánya, Charlotte Casiraghi keltett feltűnést, mikor a párizsi divathét egyik show-ján szerepelt.

Charlotte, bár a monacói királyi család tagja, meglehetősen privát életet él, noha modellként is tevékenykedik. Több divat, illetve kozmetikai márka arca volt, többek között a Guccinak is manökenkedett, mielőtt a Chanelhez szerződött. 2020 óta a márka nagykövete és 2019-es esküvőjén is egy lenyűgöző Chanel kreációban mondta ki a boldogító igent.

Ő nyitotta meg a legutóbbi show-t, és nem is akárhogy: lóháton. Azoknak, akik ismerik, ez minden bizonnyal nem volt olyan váratlan, mivel köztudottan a divat mellett a lovaglás nagy rajongója is. A tetőtől talpig a 2022-es tavaszi/nyári haute couture Chanel kollekció darabjait viselő uralkodói sarj egy ponton minden előjel nélkül ügetni kezdett a kifutón.

A hirado.hu tudósítása szerint a bemutató első sorában helyet fogalt a divatelit színe-java, közük Anna Wintour, Pharrell, Margot Robbie és Sofia Coppola.

Modelleket megszégyenítő módon vonult végig a kifutón a két veterán hollywoodi sármőr. Ők az élő bizonyíték, hogy a hatodik X után is lehet vonzó egy férfi.

Foto principal: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio