Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Índice – Tech-Tudomány – 900 milliós Ferrarit törtek rommá Hollandiában, de fizessen-e több bírságot, akinek vastagon van miből?

Ha azt mondjuk, egy gyorshajtás vagy piros lámpán áthaladás 60 ezer forintos bírsággal jár, érdemes belegondolni, hogy ez nem mindenkinek egyformán fáj. Igazságos ez így? A mai Totalcar Híradóban megvizsgálunk egy modern Ladát, körülnézünk Európa benzinkútjain, és egy 900 milliót érő Ferrari végnapjairól is beszámolunk.

Igazságos az, ha egy kispesti óvónő ugyanakkora bírságot kap egy elvétett parkolásért, mint az a rózsadombi nagymenő, aki csikkzsebből fizeti ugyanezt? Erről elmélkedtünk véleménycikkünkben:

A Ladákat igazi kultusz övezi Magyarországon, ami nagyrészt a szocializmusban gyökerezik. A MuhelyPRN legfrissebb adásában nem egy kerek lámpás vagy egy kocka a főszereplő, hanem egy modernnek szánt Kalina:

Diciembreben több villanyautó fogyott Nyugat-Európában, mint dízelmotoros. Persze csak annak a statisztikának hihet az ember, amit maga hamisít, így ehhez az eredményhez kellett, hogy körültekintően válogassák össze a megfelelő országokat:

A német autóklub megnézte, Európa országaiban – ha nem is mindben – mennyiért lehet most tankolni. Magyarország igen jó helyen áll az összevetésben, de ne feledjük, idehaza noviembre óta befagyasztott árak várnak a kutakon:

Az anyagi kár igencsak jelentős volt egy hollandiai balesetben, ugyanis egy megközelítőleg 900 milló forintot érő Ferrarit csuktak össze. Nem kizárt, hogy tesztúton történt a malőr, az autó egy kereskedés felségjelzését viselte:

Bitcoint bányászni számítógéppel? Ugyan már, az annyira 2020! Ma már autóval is megy, a kanadai Daymak háromkerekűje alapesetben közlekedési eszköz, de ha leparkolsz, dől a lé:

(Borítókép: Papp Tibor/Totalcar)

READ  2023: ¿Habrá otra pandemia? | Farmacia a domicilio