Idén újra hallunk a Final Fantasy VII Remake felől

Idén ünnepli a Square Enix a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját, az ennek apropóján tartott livestream alapján pedig a terv az, hogy az év folyamán a remake mázédik bemaj.

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Final Fantasy VII, ennek apropóján tartott Transmisión en vivo de Egy una siesta de Square Enix. Habár a műsor japán nyelvű volt, a fontosabb részletek így is bejárták a világsajtót, a CVG például arról számolt be, hogy a készítők szerint még idén bemutatkozhat a Final Fantasy VII Remake második felvonása.

A remekül sikerült felújított változat ugyanis az eredeti történetnek csak egy részét tartalmazta, a Square Enix bevallottan arra készült, hogy epizodikus formában meséli klas el íj. Most a Final Fantasy VII eredeti direktora, Yoshinori Kitase erősítette meg, hogy a terveik szerint még az ünnepi évben lerántják a leplet a folytatásról.

Un proyecto de Square Enixnél y másik Final Fantasy VII es un csőben van egyébként, az Ever Crisis alcímet viselő játék mobilokra készül, és az idei évet célozzák vele. Un proyecto como un solo jugador, amely epizodikus formában, alternativ grafikai stílus mellett meséli el a teljes Final Fantasy VII-történetet, beleértve a különféle spin-offokat is. Ennek a nyitójelenetét épp a műsorban vetítették le:

READ  La nueva característica de Windows 11 es increíble

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio