Ezzel a porszívóval fel is moshatunk, de megvan az ára

Lehet, hogy ez a külvilág számára nem tűnik fel, de az az igazság, hogy porszívófronton jó ideje már komoly háború zajlik a piaci szereplők között. Ez tipikusan egy olyan eszköz, amelyre minden háztartásban szükség van, tehát a vásárlói kör estabilidad, sőt folyamatosan nő, és a gyártók biztosak biztosak e term lehecatneb y div. A vevők egyre több megoldás közül választhatnak, és a hagyományos gurulós, gégecsöves, valamint robotporszívók mellett egyre nagyobb népszerűáúágre teszneazkzívók snyt sgyt.

E kategória egyik legnagyobb támogatója a Philips, amelynek kínálatában több ilyen modell megtalálható, köztük olyan sokoldalú eszközök is, amelynek a porszívózámévéson kíeks. Ezek királya a 8000 Aqua Plus, amelybe a cég minden tudását belepakolta, mi pedig megnéztük, hogy ez mire elég. Azaz, hogy milyen a tisztítási teljesítmény és mennyire kényelmes a használat.

Kialakítás és használat

A modell azon eszközök táborát erősíti, amelyek használhatóak önmagukban morzsaporszívóként is. Ebben az esetben természetesen a központi egységhez saidható egy hosszabb cső, és így egy «tradicionális» álló porszívót kapunk. E kialakításból fakadóan a felső részen kapott helyet a motor és a portartály is. Aki régi vágású, «kereken gurulós» porszívót használt korábban, annak kell egy kis idő, míg beleszokik ennek fortélyaiba, de hamar rá lehet éreznire.az azé

Philips 8000 Aqua Plus takaritép

A tömege 3 kilogramm, ami azért nem kevés, de értelemszerűen, ha álló porszívóként vetjük be, akkor a súly nagy része már a padlót nyomja, nekünkéunksátáirállá. Szintén a felső részen, a fogantyúnál kapott helyet a vezérlőgomb, amivel a teljesítmény szabályozható, illetve ide helyeztek el egy LCD kijelzőt, amely folyamatosan aktálájál. Ez nagyon jó megoldás, mindig képben lehetünk azzal kapcsolatban, hogy mennyi idő áll még rendelkezésre.

Mert hát a termék a működéshez szükséges energiát nem a hálózati áramforrásról, hanem egy telepről kapja.

Ez átlagos üzemmódban nagyjából 80 perces használati időt szavatol, de ha erősebb fokozatra kapcsoljuk, akkor 30 perc után lemerül. Emiatt érdemes gondoskodni arról, hogy mindig fel legyen töltve, mert ez a folyamat a nulláról körülbelül 4 órát vesz igénybe. A töltés egyébként egy mágneses kiegészítő segítségével történik, tehát nem kell kábelt dugdosni bele, ami elegáns és komfortos megoldás. A dobozában megtalálható egyébként egy kis fali konzol, amelyet bevetve egyszerűen tárolható függőlegesen es un készülék. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, érezhetően odafigyeltek arra, hogy tartós, masszív darabot rakjanak össze.

READ  El primer coche eléctrico de BMW ha sido descontinuado

Kiegészítők

A műanyag nem ropog, nem nyikorog, és az összeszerelés minősége is hibátlan, sorjásságnak nyomát sem lelni. Azt fontos leszögezni, hogy ez egy porzsák nélküli termék, ami számos előnyt rejt magában. Az egyszerűen, akár vízzel is tisztítható portartály kapacitása 0,6 litro, ami viszont nem túl nagy. Egy átlagos méretű, rendszeresen takarított lakás esetében bizony két alkalom után biztosan megtelik, de ez az ilyen jellegű álló porszívók esetén sajnos blósan eláltaláno. Az viszont nagyon tetszett, hogy a termék szűrője egyszerűen mosható, másrészt pedig egy tartalék példányt találunk a gyári csomagolás részekent mellette.

A fejre szerelt lámpa nagy ajándék

A dobozban találunk a standard 360 fokos szívófej mellett egy hosszú réstisztító szívófejet, egy puha kefés szívófejet, egy mini turbókefét és nedhetőóst fezé töríz. Tehát a sokoldalúságra nem lehet panasz, és a tapasztalataink szerint a termék minden olyan kiegészítőt tartalmaz, amelyre egy átlagos háztartásban szükség lehet. Az nagyon bejött, hogy a 360 fokos szívófejre applikáltak egy lámpát is, amely megvilágítja a szennyeződéseket és jelzi, hogy hol van még szükség takarításra. A cső és a fejek kialakítása olyan, hogy akár a lapos bútorok alá es viszonylag egyszerűen beférhetünk vele.

Felmosásra es alkalmas

Ki kell emelni a már említett Aqua szívófejet, amely lehetővé teszi a por, a szennyeződések és a ragacsos anyagok felporszívózását, illetve a nedves törönönkőétöden. A szívófej úgy hajlik, hogy ezzel automatikusan szabályozza a szívóerőt, növelve azt ott, ahol szükséges. Erre a kettős szívócsatornának köszönhetően képes, amely egy elülső és egy hátsó csatornából áll.

A bútor alá es mejor

A szívócsatorna mindkét része cikcakkos kialakítású és egyedi, szabadalmaztatott vízelosztási rendszerrel bír, a lehető legnagyobb teljesítmény elérése.érdek A szívófejbe integráltak egy kis tartályt, amelybe akár padlótisztító is tölthető, így megfelelő vegyszer használata esetén a kórokozók 99 szó el pad padázalír Ez a tulajdonsága, azaz, hogy felmosásra is alkalmas, kiemeli e terméket a legtöbb mai porszívó közül, és tényleg egy sokoldalú takarítógéppé varázsolja.

READ  Una joven marca de calzado deportivo puede recibir una inversión de diez millones

Tisztítási teljesítmény

Tehát a készülék adottságai papíron igen jók, de láttunk már olyat, hogy egy-egy sokat ígérő termék a valóságban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Viszont a Philips 8000 Aqua Plus nem ezek közé tartozik, ugyanis a tesztelés során arra jutottunk, hogy tényleg képes felszívni még a legmakacsabb szennyeződéseket, ulízíző rtőnyskollá kat.

Akár morzsaporszívóként is használható

Ciklonos motorja percenként 1100 liter levegőt áramoltat át a szerkezeten nagy erővel, és egy három rétegű szűrőrendszerrel látták el annak érdekében, hogy meg is tisztítsák A zajszintje 85 decibel, azaz úgy dübörög, mint egy autó, szóval ha már valaki alszik a közelben, akkor nem ildomos bekapcsolni.

velemeny

A Philips 8000 Aqua Plus y jelenlegi állóporszívó-kínálat egyik legjobb darabja. Elképesztően sokoldalú, könnyen kezelhető, a tisztítási teljesítményére nem lehet panasz, és az es nagyon jó, hogy felmosásra es használható. Egyértelműen egy olyan masina, amely sikeresen tágítja a határokat, viszont az is tény, hogy ennek megkérik az árát. 240 000 forintot kérnek el erte hivatalos Philips online márkaboltban, ami azért bárhogy nézzük, tetemes összeg. Akinek ez belefér, az egy hasznos, modern háztartási eszközzel lesz gazdagabb.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, idea de kattintson!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio