Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master – ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára! | más duro

A Cooler Mastert talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen egy neves gyártóról van szó, amely most fel is vezette a Chronos Summit 2022-t egy sor termékkel, melyekre számíunk tőálük is – ek.Fontos megjegyezni, hogy ezek mind-mind limitált termékek, melyeken a vállalat február 16-án fog a Gather Town nevű metaverzumban kiállítani, melyet ti magatok is nyomon követhettek. Szerdán reggel 8-kor csatlakozzatok be a Twitch oldalukon lévő közvetítésbe, ha meg akarjátok tekinteni!

Élből itt van nekünk a V Platinum 1300 tapegység, mely kifejezetten a harmincadik évfordulóra lett tervezve. 80 PLUS Platinum hatékonysági tanúsítvánnyal, teljes moduláris kábelezéssel, 100%-ban japán kondenzátorokkal, nagy teljesítményű 50°C-os üzemi hőmérsékletettel, valamyó bpcsríes.

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 2. mantener

A Híbrido 1 következik a sorban, amely az irodai székeket és a tipikus gamer székeket hivatott kombinálni. Légáteresztős megoldást húztak rá, így akár hosszabb távon is megfelelhet. 499 dollárért kínálják majd, ami también hangon 158 ezer forintot jelent majd.

Egy gépház következik, nevezetesen a Cosmos C700M ami szintén a harmincadik évfordulóra született meg. Egy kaméleonos festési mintát dobtak rá, teljes alumínium kialakítással az , illetve számos egyedi tulajdonsággal bír még a dizájn.

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 3. guardar

Apropó, gépházak: tegyünk említést a HAF 700 EVO– ról, amely ARGB-s kialakítással, 120mm-es ventikkel, vízhűtéssel és megagnnyi mással jön, és ami a legjobb az egészben, hogy a felhasználó maga vázerámpzámpzázneja ketójó a

Mindeközben az ML360 Sub-Zero V2 hűtőrendszer gondoskodik róla, hogy alacsony zaj mellett, a fejlesztett Ring Blade dizájn használatával tartsa jó kondíciók között a masinériát. Az Intel Cryo Cooling Technology es az integrált szoftver segítségével mi magunk szabhatjuk testre az overclockolást.

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 4. guardar

Billentyűzetek esetében az MK721 vezeték nélküli példánnyal rukkolt elő a Cooler Master, amely értelemszerűen mechanikus alapon működik. Van egy tekerhető kapcsoló rajta, és mindezt 129 dollárért fogják piacra dobni – ez legalább 41 ezer forintot jelöl.

READ  Demuestra una nueva jugabilidad para Midnight Suns Wolverine y Swords de Marvel

És ha már van billentyűzet, akkor legyen egér is – az MM712 könnyűsúlyú darab gyakorlatilag mindent örököl az elődjétől, az MM711-től, csak éppen sokkalta «prémiumabb» érzetet kelt, valamint megmarad 58 gramos súly alatt. Az ára 69,99-89,99 dollár közé lőhető be (22100-28000 forint).

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 5. guardar

furgoneta egyrpadunk az MP511ami 49,99-59,99 dollárért (15800-18900 forint) érhető el, valamint van egy aktív zajszűrős headsetünk, az SH711. Vezeték nélküli, hívásokat is lebonyolíthatunk vele, miközben a zenehallgatás kapcsán is a prémium szócska juthat eszünkbe róla. Az ár: 129,99 dólares (41 florines)

A GP27-FQS por ejemplo, monitor QHD, ami 699 dollárért (kb. 220 ezer forint) érhető el, de az igazán érdekes darab az a Motion 1 többfunkciós szék. A gyártó elmondása szerint hozza a 4D-s mozik élményét, és… hát elég ránézni, és küllemre máris megérthetjük, hogy miért kerül 2299 dollárba (kb. forint 725).

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 6. guardar

A harmadik negyedévtől előrendelhető Zapatilla X talán a legvadabb termék az összes közül. Egy high-end gamer PC-ről van Szó, amit egy cipő formájába súvasztottak bele, és a végeredmény magáért beszél. Egy egészen elképesztő és vad ötlet!

Apropó, elképesztő és vad ötletek: az Orbe X por ejemplo, többfunkciós munkaállomás, amely leginkább az Acer gyártásában megfogant Predator Thronosra hajaz. Motorizált, automatizált, futurisztikus, habár ehhez már árcédulát sem kapcsoltak.

Cipő alakú PC-t és gamer trónt villantott a Cooler Master - ezekkel készül a gyártó a 30. évfordulójára!  - 7. guardar