A Lenovo es elsőként készül bemutatni Snapdragon 8 Gen 1+ modellt

Persze a specifikáció alapján erős a gyanúnk, hogy ez nagyon haonló készülék lesz, mint az új Motorola, csak Lenovo márkanév alatt.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Qualcomm a Samsung gyártósorok mellett kiaknázza a TSMC 4 nanómetros capacitásait es, un nodo konkurens en gyártott szett pedig magasabb teljesítményt és + megjelölést kaphat. Nagyjából úgy, mint az eddigi csúcsszettek esetében. Ugyanaz a lapka, csak kicsit felhúzzák az órajelet. A Motorola esetében már második generációs Snapdragon 8-asról volt szó, de esélyesebb, hogy az SM8475 kódszámú szett Snapdragon 8 Gen 1+ néven erkezik.

A Lenovo es pályázik az elsőségre, ami úgy nem lesz nehéz, hogy még mindig birtokolja a Motorola márkanevet. A Lenovo Halo eddig ismert specifikációja nagyjából meg is egyezik a korábban felbukkant Motos készülékéével. Ugyanúgy 6,667 hüvelykes, 144 Hz-es, FHD + panelt várunk, 8/128 GB és 12/256 GB memóriakiosztást, de a gyorstöltés csak 67 watts teljesítménnyel megy majd 125W helyett, a vezetékmentes töltésről és 12/256 GB memóriakiosztást, de a gyorstöltés csak 67 watts teljesítménnyel megy majd 125W helyett, a vezetékmentes töltésről pedig egyekőese egyelseréció 1 ninc, egyelsenseció 1 rendszermemóriával szerelt verzió is.

Egyelőre annyi különbség látszik, hogy a hátlapon Lenovo feliratot fogunk találni, a főkamera felbontása pedig megáll 50 megapixelnél, amit por ejemplo 13 megapixels ultraszéles és por ejemplo 2 megapixels mégésér zeg Motors ISOCELL HP1 főkamerát, 50 megapixels ultraszéleset és ony IMX663 teleobjektíves kamerát kap. Az információk egyelőre nem hivatalosak, de esélyes, hogy több hasonlóság lesz a készülékek között, mint különbség.

READ  Por eso Kratos se despide de la mitología escandinava

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio