Tele Orihuela

Bienvenidos a Spain News Today. Noticias en español redactadas en España para la actualidad diaria en españa.

A Lenovo es elsőként készül bemutatni Snapdragon 8 Gen 1+ modellt

Persze a specifikáció alapján erős a gyanúnk, hogy ez nagyon haonló készülék lesz, mint az új Motorola, csak Lenovo márkanév alatt.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Qualcomm a Samsung gyártósorok mellett kiaknázza a TSMC 4 nanómetros capacitásait es, un nodo konkurens en gyártott szett pedig magasabb teljesítményt és + megjelölést kaphat. Nagyjából úgy, mint az eddigi csúcsszettek esetében. Ugyanaz a lapka, csak kicsit felhúzzák az órajelet. A Motorola esetében már második generációs Snapdragon 8-asról volt szó, de esélyesebb, hogy az SM8475 kódszámú szett Snapdragon 8 Gen 1+ néven erkezik.

A Lenovo es pályázik az elsőségre, ami úgy nem lesz nehéz, hogy még mindig birtokolja a Motorola márkanevet. A Lenovo Halo eddig ismert specifikációja nagyjából meg is egyezik a korábban felbukkant Motos készülékéével. Ugyanúgy 6,667 hüvelykes, 144 Hz-es, FHD + panelt várunk, 8/128 GB és 12/256 GB memóriakiosztást, de a gyorstöltés csak 67 watts teljesítménnyel megy majd 125W helyett, a vezetékmentes töltésről és 12/256 GB memóriakiosztást, de a gyorstöltés csak 67 watts teljesítménnyel megy majd 125W helyett, a vezetékmentes töltésről pedig egyekőese egyelseréció 1 ninc, egyelsenseció 1 rendszermemóriával szerelt verzió is.

Egyelőre annyi különbség látszik, hogy a hátlapon Lenovo feliratot fogunk találni, a főkamera felbontása pedig megáll 50 megapixelnél, amit por ejemplo 13 megapixels ultraszéles és por ejemplo 2 megapixels mégésér zeg Motors ISOCELL HP1 főkamerát, 50 megapixels ultraszéleset és ony IMX663 teleobjektíves kamerát kap. Az információk egyelőre nem hivatalosak, de esélyes, hogy több hasonlóság lesz a készülékek között, mint különbség.

READ  Es hora de un cambio de imagen completo de Call of Duty